Shop
Ultimele 100 de articole

De ce alaptarea pentru mine a fost mai grea decat nasterea

02 februarie 2018, , Vizualizări: ...
alaptarea mai grea decat nasterea
Alaptarea este una dintre marile provocari in viata unei femei. Pentru unele mamici este o experienta usoara, placuta si relaxanta. Pentru altele, insa…
Un calvar. Ore interminabile de durere, chin si frustrare. Acestea sunt cuvintele prin care KATE DALEY, o mamica bloggerita, rezuma intreaga poveste despre alaptarea bebelusului ei.
„A fost una dintre cele mai grele si stresante lucruri pe care le-am facut in viata mea. Nasterea mea naturala, care a fost extrem de dureroasa si traumatizanta, a tinut o zi jumatate. Dar a fost mic copil pe langa ceea ce a urmat.
Alaptarea, la fel ca nasterea, a fost incredibil de dureroasa, diferenta a fost ca a trebuit sa indur 8 ore pe zi, pe care le simteam interminabile.
Bebelusul meu a fost un adevarat „distrugator de sfarcuri”. Cu toate acestea, cantitatea de lapte nu era de ajuns, prin urmare am angajat o moasa care sa ma ajute sa fac fata situatiei. Metodele ei au fost atat de agresive, ca nici nu puteam sa le aplic atunci cand eram singura cu bebelusul.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu