Shop
Ultimele 100 de articole

5 motive de ingrijorare ale parintilor secolului XXI

20 mai 2020, , Vizualizări:
motive de ingrijorare ale parintilor - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - affection-1866868_1920

4. Nu se pot concentra la nimic

Bineintelesc ca nu se pot concentra daca, in mod constant, trimit sms-uri sau isi verifica facebook-ul pe telefon. Exagerarea cu ecranele (mobil, laptop etc) le poate distrage atentia copiilor iar acestia nu se pot concentra – este si motivul pentru care profesorii nu le acepta la scoala, iar acasa ar trebui instaurate cateva reguli de folosire a lor.

Spre exemplu, daca urmariti impreuna un film insista ca mobilul si laptop-ul sa nu fie in preajma. Este datoria ta de parinte sa-i arati copilului ca daca se concentreaza pe un un singur lucru la un anumit timp, se vor bucura de experienta mult mai mult.

 

 

5. Simt ca nu-mi mai inteleg copilul

Fii atent cum comunica copilul tau si, in plus, ofera-i exemple sanatoase de petrecere a timpului liber in natura si nu cu mobilul in mana sau navigand pe net.

Tehnologia a facut salturi uriase, in plus face lumea mai accesibila copilului tau. Este vital sa tii pasul cu ea si cu ce se intampla in lumea reala. Iar daca copilul tau te scoate din mincti pentru ca sta tot timul cu ochii in ecran? Ei bine, exista mereu optiunea de a-l inchide.

Imagine de Pexels de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.