Shop
Ultimele 100 de articole

„Stai cu ei cât poți. Când vor pleca de acasă, lucrul acesta te va lovi ca un sac de cărămizi”

11 ianuarie 2020, , Vizualizări:
Cum influenteaza cititul creierul copilului

Chiar dacă viața de părinte este presărată la tot pasul cu diferite obstacole, pentru a le face mai ușor față este necesar să ai în vedere și acest fapt: timpul trece repede, copilul va crește „ca din apă” și se va apropia clipa în care își va croi propriul drum în viață. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi de ce este esențial să înveți să te bucuri de toate clipele alături de el, fie bune, fie mai puțin plăcute.

Beneficiile timpului de calitate petrecut alături de copilul tău

Îl vei învăța ce înseamnă afecțiunea, aprecierea și încurajarea
Psihologii atrag atenția asupra următorului aspect: adolescenții care pe parcursul copilăriei s-au bucurat de atenția părinților și au primit dovezi de afecțiune fizică și laude se descurcă mai bine la școală și în viața de zi cu zi decât aceia care nu au beneficiat de toate acestea.
Practic, momentele petrecute într-un mediu cald și prietenos din familie îl vor ajuta pe copilul tău să vadă ce înseamnă construirea unor relații sănătoase, în care să știe să dea și să primească afecțiune. De asemenea, va avea ocazia să învețe ce înseamnă să empatizezi cu cei dragi și să le fii oricând alături.

Citește continuarea pe Qbebe: http://bit.ly/35FwaXl

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.