Shop
Ultimele 100 de articole

Cum va fi fetița ta la adolescență în funcție de zodie

11 august 2021, , Vizualizări:
Relatia parinti-copii - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - mother-3389671_1920

Adolescența este perioada de „coșmar” pentru anumiți părinți, mai ales pentru cei care au fete, ar spune unii. În realitate, aceasta este o perioadă ca oricare alta, marcată de o serie de schimbări psihice și fizice, care vor afecta într-o oarecare măsură mica domnișoară. Aici vorbim despre schimbările hormonale și conturarea propriei personalități care combinate, vor da naștere unor posibile drame și discuții în contradictoriu. Astfel, iată cum va fi fetița ta la adolescență în funcție de zodia sa și află cum să faci față provocărilor.

Adolescenta Berbec

Nativii zodiei berbec emană putere din cap până în picioare, iar fiica ta nu va face abatere de la această trăsătură. De regulă, cei ce poartă coarnele semnului zodiacal doresc să și le însușească și în viața de zi cu zi, sub forma dorinței de a conduce și de a se face auziți. Cum va fi adolescenta ta berbec? Ei bine, ea se va deosebi de „turmă”. În grupul de prieteni va fi cea care face multă gălăgie, dar care va avea toate resursele intelectuale de a pune la cale planuri și rezolvări. Cu alte cuvinte, micuța ta este născută pentru a fi un lider, iar resursele sale inepuizabile de energie și nonconformism îi va motiva și pe ceilalți.

Adolescenta Taur

Pentru a avea o relație de succes cu un taur, trebuie să știi că el are ritmul său de a face lucrurile. Asta se aplică și în cazul fetiței tale, care mereu este cu un pas, doi, trei în urmă pentru că nu își dorește sub nicio formă să fie tulburată. Va fi adepta lucrurilor făcute fără grabă, dar la timp și foarte atent. Se va da în vânt după colecționat lucruri de valoare, ceea ce o va face pe adolescenta taur să fie econoamă și să nu se arunce cu capul înainte atunci când vine vorba de făcut cheltuieli. Nu trebuie să scapi din vedere faptul că pe cât este de liniștită, pe atât de încăpățânată se poate dovedi a fi și trece destul de greu peste starea de nervi.

Citește continuarea pe Qbebe: https://cutt.ly/wQPDhxL

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.