Shop
Ultimele 100 de articole

10 semne ca ai un copil cu prieteni care consuma droguri

20 februarie 2019, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro-cum sa tii copiii departe de droguri
Atunci cand esti parinte iți doresti sa protejezi copilul de orice influența negativa. De multe ori insa in perioada adolescenței intervine influența grupului de prieteni, care poate sa se dovedeasca extrem de nociva. In cazul in care te intrebi cum poți afla daca prietenii sai folosesc droguri, citeste materialul urmator realizat cu ajutorul unui specialist.

Grupul de prieteni si consumul de droguri

Din pacate, majoritatea parinților nu vor observa semnele vizibile aflate chiar in fața lor, pentru ca nu reusesc sa isi priveasca obiectiv copiii. Din acest motiv poate fi de ajutor sa urmaresti anturajul copilului tau, grupul sau de prieteni, pentru a afla daca se confrunta cu probleme de tipul abuzului de substanțe interzise.

Carmen Oprea, reprezentant al Agenției Naționale Antidrog, completeaza:

„A fi parinte este una dintre cele mai complexe experiențe prin care trecem in viața. Daca vrei sa devii avocat, urmezi Facultatea de Drept. Daca vrei sa fii medic, urmezi Facultatea de Medicina si dobandesti, in mare masura cunostințele de care ai nevoie pentru a exersa profesia. De cele mai multe ori insa, cei care devin parinți gandesc: Cat de greu poate sa fie? Oricine o poate face… Imi voi creste copilul asa cum m-au crescut ai mei.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu