Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 13-19 mai 2013 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 13-19 mai 2013

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 13-19 mai 2013

Iata horoscopul saptamanii 13-19 mai 2013 prezentat de

astrocafe.ro

 

Berbec O solutie potrivita pentru tine ar putea fi data de experientele pe care le-ai avut in trecut, in special in ceea ce priveste capitolul financiar. Este bine sa eviti a crede ca „era mai bine atunci”, indiferent ce presupune acel „atunci” – si asta pentru ca in acest fel risti sa ramai inradacinat in sabloane mentale vechi, uitand a privi inspre viitor. Pe de alta parte, primesti informatii multe si variate, alege cu atentie ce anume merita atentia ta. Este o perioada foarte buna pentru a te reintoarce la citit.

 

Taur – Este nevoie de adaptare in aceasta saptamana, in ceea ce te priveste, nicidecum de rezistenta. Mai ales pentru ca ar fi bine sa iti analizezi modul in care iti castigi veniturile, fiind flexibil in ceea ce priveste noile metode de a obtine castiguri. Fii deschis comunicarii, caci multe dintre ideile bune de aici le vei obtine, in special din discutiile cu colegii sau cu sefii ori figurile autoritare din viata ta.

 

Gemeni – In sfarsit, ai sansa de a spune lucrurilor pe nume, dupa bunul tau plac. Te exprimi cu usurinta, mai ales pentru ca tolba cu idei si notiuni iti este plina acum. Observi rapid ceea ce se intampla in jurul tau si ai tendinta de a clasifica totul – ceea ce nu este neaparat rau. Este momentul sa iesi in lumina, lasand in urma toate angoasele sau starile psihice negative de care (probabil) ai avut parte in trecutul recent. Nu uita sa meditezi din cand in cand, dand Cezarului ceea ce i se cuvine de drept.

 

Rac ­- Maleabilitatea devine avantajul tau cheie, iar nevoia de a spune ceea ce gandesti, fara menajamente pentru cei din jurul tau, din ce in ce mai evidenta. Raspunsurile pe care le cauti le gasesti numai in trecut, iar examinarea acestuia poate sa te ajute sa gasesti raspunsuri care pana acum iti erau inaccesibile. Cu toate acestea, nu uita ca sentimentul de vina nu are ce cauta in aceasta ecuatie. Imbina creativitatea cu discretia si vei fi gasit chintesenta momentului actual.

 

Leu – Ideile cele mai bune iti apartin de drept, incepand cu aceasta saptamana. Mintea iti este foarte limpede, nici urma de sentimente sau emotii care ti-o pot innegura. Ceea ce inseamna ca iti poti impartasi ideile si parerile, in special cu prietenii, ajutandu-i sa isi planifice  viitorul si gasind elemente cheie pentru rezolvarea problemeleor actuale. Poti fi sfatuitorul in persoana pentru acestia, deoarece asa cum stii sa explici, stii sa si asculti ceea ce ti se spune. Nu uita, insa, de porpria-ti fericire.

 

Fecioara – Cariera devine cel mai important domeniu al vietii tale, acum. Este o perioada foarte buna pentru a-ti analiza statutul si imaginea pe care o ai in ochii celorlalti. Ar fi bine daca ai amplifica volumul de comunicari in ceea ce priveste acest aspect, nedepasind limitele, insa. Ai incredere, pentru ca suprematia in domeniu iti este recunoscuta acum, iar figurile autoritare pot fi influentate cu puterea pe care o imprimi cuvintelor rostite. Dezvolta-ti strategiile si implementeaza-le cu atentie.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 12/05/2013