Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 25–31 martie 2013 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 25–31 martie 2013

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 25–31 martie 2013

Iata horoscopul saptamanii prezentat de

astrocafe.ro

Parca doar pentru a fi lasati sa ne obisnuim cu noile energii, renascand prin liniste si meditatie (meditatia fiind necesara pentru a doza intr-un mod cat mai optim explozia de energie de care avem parte, provocata de mersul planetelor prin semnul martian), in aceasta saptamana suntem invitati la socializare, relationare si comparatie, evenimentul de Luna Plina din semnul Balantei fiind cel care da tonul necesar pentru ca rapsodiile primaverii sa isi faca simtite prezentele, in locul zgomotelor de fond.

Energia Berbecului ne anunta ca este momentul sa incepem a ne hrani intentiile, deoarece acestea necesita timp pentru a se dezvolta si, ulterior, pentru a se manifesta. Totusi, cum niciodata excesul nu a adus rezultate bune, nici de aceasta data nu este cazul sa tinem cont doar de propriile dorinte si pareri. Pe de alta parte, senzatiile si intuitia ne spun un lucru, in timp ce sufletul cere altceva. In orice caz, bine ar fi sa nu incercam sa deschidem cutia Pandorei, chiar daca traim cu impresia ca nu suntem sustinuti de catre cei alesi. Numai rabdarea, perseverenta si hotararea sunt aliati de nadejde in ceea ce priveste depasirea cu succes a obstacolelor.

Este o perioada in care avem sansa de a intalni oameni foarte speciali, putem primi sfaturi de nepretuit, insa atat timp cat nu avem starea de spirit necesara pentru a le putea primi si pentru a observa ceea ce se intampla, toate acestea vor trece pe langa noi asemeni zefirului. Reprogramarea propriei vieti este, de asemenea, potrivita energiilor acestei perioade.

 

Berbec Atunci cand cauti cu atentie ceva, este imposibil sa nu-i dai de urma. In conditiile in care esti impacat cu tine insuti si iti doresti ceva cu ardoare, ceva de care sufletul tau are nevoie cu orice pret, Dumnezeu isi apleaca urechea la ceea ce tu ii ceri, oferindu-ti in dar ceea ce iti doresti. In dimineata premergatoare evenimentului de Luna Plina pune-ti o dorinta: s-ar putea sa fii uimit de cat de repede se indeplineste. In rest, pe langa faptul ca paza buna trece primejdia rea, putina diplomatie nu ar strica. Indiferent cu cine ai de-a face.

 

 
Taur Este o perioada in care cel mai bine ar fi sa te ocupi de propria sanatate. Si nu numai atat, sanatatea relatiilor tale ar trebui sa fie principalul subiect de analiza si preocupare, in ceea ce te priveste. Intreaba-te daca merita sa tii cu dintii de relatiile care nu iti mai folosesc si daca faptul ca pari de neclintit in decizii este de bun augur pentru imaginea ta. Prea multe dorinte, prea multe situatii care te depasesc – indicat este sa ai rabdare, primavara va veni si pentru tine, in curand. Vantul schimbarii se simte si in gradina ta.

 

 
Gemeni – Cu greu te poti abtine sa nu participi la toate evenimentele care se anunta in anturajul tau. Stralucesti si lumea observa acst lucru. Probabil ca nici nu iti pasa in ce fel te vede lumea, care este eticheta care ti se acorda de catre ceilalti, iar tot ce este important acum, pentru tine, este felul in care tu te simti… Evident, vizibilitatea te poate pune in pericol, deci, daca te lasi prada instinctelor, s-ar putea sa te gasesti in circumstante neplacute. Incearca sa ramai ehilibrat in ceea ce priveste finantele, dragostea si increderea in tine insuti.

 

 
Rac ­- Parintii si caminul, alaturi de imaginea ta publica sunt principalele elemente care iti consuma resursele (sau carora ar trebui sa le dedici resursele tale), in aceasta saptamana. Lupta existenta in interiorul tau, intre nevoia de confort psihic si ambientul ideal, nu da semne ca s-ar sfarsi. Poate ca ti-ar fi mai usor daca nu ai mai apleca urechea la tot ceea ce spun ceilalti despre tine. In acelasi timp, incearca sa nu uiti de propria-ti sanatate si sa iti organizezi cu mai multa eficienta rutina zilnica.

 

 

Leu – Nu este cel mai bun moment pentru a-ti achizitiona o vacanta, desi mintea si imaginatia iti zburda catre lumi neumblate si universuri nestiute de muritorii de rand. Insa, este o perioada foarte buna pentru a-ti restabili standardele, pentru a te lasa inspirat de modele veritabile. S-ar putea ca modul de comunicare cu persoana iubita sa necesite o abordare diferita. Din punct de vedere al sanatatii, pentru intretinerea incheieturilor si pentru pastrarea mobilitatii, este momentul pentru cateva exercitii de yoga.

 

 
Fecioara – Chiar daca ai senzatia ca se cere prea mult de la tine si ca impactul celorlalti asupra ta este prea mare, incearca sa privesti totul dintr-o perspectiva diferita: poti mai mult decat crezi, iar poate ca acestea se intampla tocmai pentru a-ti fi schimbata traiectoria, in directia succesului personal. Sistemul personal de valori are de suferit din cauza cerintelor grupurilor din care faci parte – sau poate ca tu simti ca nu mai ai nici o legatura cu ceea ce erai pana acum. Preferabil este ca, cel putin in aceasta saptamana, sa iti iei o mica vacanta, detasandu-te de probleme si neimplicandu-te in conflictele celor din jurul tau.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 25/03/2013