Oracolscop - Enchanted Map saptamana 18-24 februarie 2013 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Oracolscop – Enchanted Map saptamana 18-24 februarie 2013

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Oracolscop – Enchanted Map saptamana 18-24 februarie 2013

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Etalare si citire intuitiva – dr Nicoleta Svârlefus, lifecoach spiritual

astrocafe.ro

 

Iata mesajele pentru saptamana 18-24 februarie 2013.

 

 

 

 

Berbec – Slow and Steady

Aceasta saptamana creeaza contextul potrivit pentru a-ti aminti sa savurezi viata moment cu moment. Nu vei realiza nimic daca vei impinge lucrurile sau le vei forta. Acum, succesul vine incet, dar sigur. Ai rabdare, stai in momentul prezent, observa cu atentie evenimentele, detaliile, viata ta cu tot ce are sa-ti ofere. E un prilej excelent pentru a-ti aminti, de exemplu, de activitati care-ti plac, dar pe care le-ai abandonat in ultima vreme. De asemenea, poate fi un moment favorabil pentru revizuirea si reevaluarea unui proiect, in care ti-au scapat din vedere unele detalii. Fii sigur ca totul se intampla pentru binele tau.

 

 

 

 

Taur – Mountain

Cartea aceasta vine la tine pentru a te atentiona ca pot aparea obstacole in calea ta, fie in zona profesionala, fie in cea relationala. In aceste conditii, e foarte important sa stai pe loc, sa rezisti tentatiei de a forta lucrurile si de a pune presiune pe oamenii din jur, pentru a-ti atinge scopul. E momentul sa astepti, sa asculti si sa te uiti cu atentie in jur. In scurt timp, o cale optima se va revela, iar tu vei putea ocoli obstacolele fara sa ranesti sau sa fii ranit. Uneori, lucrurile stagneaza, pentru a-ti da ocazia sa le privesti mai profund si sa aduci imbunatariri. Ai incredere in ceea ce este.

 

 

 

 

Gemeni – Dry Desert

E posibil ca in aceasta perioada sa te simti dezanadajduit, pentru ca nu vezi nicio posibilitate de a iesi dintr-un impas. Pare ca nimeni nu e acolo sa te sprijine, iar resursele exterioare sunt epuizate. Totusi, acesta este momentul in care e necesar sa te intorci la tine, in interior. Sapa adanc pentru inspiratie si adevar. Acum e momentul sa devii ceva mai flexibil si adaptabil. Poate ca ai sentimentul ca nimic nu e potrivit pentru tine acum: nu esti in locul potrivit sau nu ai oamenii potriviti langa tine. Cu toate acestea, ai rabdare! Ceva mult mai bun si frumos se apropie de tine. In acest timp, doar fii prezent si primeste darurile fiecarui moment.

 

 

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 18/02/2013