Scutul organismului tau! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Scutul organismului tau!

Modul de viata alert si stresant dezarmeaza organismul in fata agentilor nocivi din mediul inconjurator (gripe, viroze, alergii).

 

septilin_himalaya

Fie ca este vorba de raceala sau de gripa, instalarea lor poate fi prevenita printr-o administrare preventiva de Septilin. Acesta este un supliment alimentar ce imbunatateste capacitatea organismului de aparare, fiind util atat in infectii respiratorii acute, cronice sau recurente, cat si in infectii ORL. Produsul poate fi folosit singur sau in combinatie cu antibioticele si reduce riscul contactarii gripei si al altor viroze respiratorii atat la adulti, cat si la copii. Este recomandata administrarea preventiva sau de la primele simptome ale bolii.

 

Septilin sirop, cu un gust placut pentru cei mici ajuta la formarea sistemului imunitar intr-un mod puternic si echilibrat. Siropul ii protejeaza la gradinita sau scoala, in medii noi, sau in perioadele sensibile care favorizeaza aparitia gripei sau a racelii.

 

In cazul administrarii de lunga durata, Septilin are un efect antialergic, fiind un bun adjuvant in afectiuni alergice ca rinita alergica, astm bronsic.

Cuvinte cheie: , ,
Data articol: 11/02/2013