Ingrediente
300 g faina
100 ml lapte
30 g drojdie
1 lingurita zahar
1 praf sare
3 linguri ulei
3 buc carnati cabanos
200 g cascaval
200 g masline
2 oua
5 linguri ketchup
Preparare:
Drojdia se pune in laptele caldut in care s-a dizolvat zaharul. Se lasa la cald sa creasca drojdia.
Faina se cerne intr-un castron cu varful de cutit de sare, apoi se adauga drojdia crescuta si se framanta, dar mai este nevoie se mai adauga putin lapte pentru a ajunge la consistenta dorita. Dupa ce am framantat bine adaugam uleiul treptat si framantam dinnou. Lasam la dospit 1 ora!
Poi intindem foaie, ori punem intr-o tava mare ori in 2 tabi mai mici.
Am pus aluatul in tava pe hartie de copt,apoi ungem cu ketchup, iar apoi presaram carnatii taiati rondele, masline taiate marunt, cascavalul ras, iar la final adaugam oul batut. Introducem in cuptorul incins. Serviti cu placere