Se deschide PORTALUL ABUNDENȚEI 9/9. Cum să profiți de PUTERNICA energie a zilei de 9 septembrie, în funcție de data nașterii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Se deschide PORTALUL ABUNDENȚEI 9/9. Cum să profiți de PUTERNICA energie a zilei de 9 septembrie, în funcție de data nașterii

Sfatulparintilor » Numerologie » Se deschide PORTALUL ABUNDENȚEI 9/9. Cum să profiți de PUTERNICA energie a zilei de 9 septembrie, în funcție de data nașterii
Se deschide PORTALUL ABUNDENȚEI 9/9
Credit foto: ID 315129768 © Andrei Dzemidzenka | Dreamstime.com

Luna septembrie este plina de actualizări energetice, în care lumina suplimentară se revarsă asupra Mamei Pământ, sprijinind vindecarea și expansiunea minții, corpului și sufletului tău. Echinocțiul, de la sfârșitul lunii, va fi epic, așa că este esențial să facem cât mai mult individual pentru a ne îmbunătăți înainte de acest moment. Te-ai născut pentru a lumina lumea, iar acum este momentul tău să strălucești.

Următoarea mare schimbare are loc sâmbătă, 9 septembrie 2024, când vom avea Portalul Energetic 9:9 al Abundenței, deschizând o poartă energetică care îți va întări abilitățile de a te transforma. O aliniere cosmică a zilei de 9 și a lunii a 9-a se împletesc pentru a forma o poartă energetică către tărâmuri mai înalte ale conștiinței. Intensitatea energiilor nu trebuie să fie de temut. Este recomandat să îmbrățișezi valurile dinamice de iubire, pace și libertate. Ești aici pentru a sprijini evoluția umanității, pentru a te ridica deasupra matricei (vechile sisteme de control) și pentru a crea o lume nouă pentru tine, cei dragi și, în special, pentru sufletele tinere care învață să trăiască ca ființe suverane și libere. Această poartă energetică vine să te ajute să împlinești absolut orice îți dorește cu adevărat inima, orice meriți și pentru care te-ai născut să realizezi în această viață.

Horoscop special: SINGURĂTATEA se poate ÎNCHEIA pentru aceste 3 ZODII după 8 septembrie 2024

9/9 și finalul unui ciclu

Numerologia este studiul semnificației mistice a numerelor, iar în acest domeniu, numărul 9 este cu adevărat puternic. Fiind ultimul număr dintr-o singură cifră, 9 reprezintă încheierea și finalizarea unui ciclu. Așa cum fiecare capitol al unei cărți se încheie pentru a face loc următorului, numărul 9 semnalează sfârșitul unei faze și începutul alteia. Pe 9/9, această energie este amplificată, încurajându-ne să reflectăm asupra capitolelor din viața noastră care au ajuns la o concluzie firească. Este un moment să recunoaștem lecțiile învățate și creșterea obținută, creând spațiu pentru noi începuturi.

Portal de transformare

Imaginează-ți portalul 9/9 ca pe o poartă strălucitoare, care ne îndeamnă să pășim în tărâmul transformării. Această dată ne oferă o oportunitate unică de a lăsa în urmă straturile care nu ne mai servesc, făcând loc pentru nou și revitalizant. În timp ce stăm pe pragul acestei uși energetice, suntem invitați să renunțăm la atașamente, obiceiuri și credințe care ne-au ținut pe loc. Așa cum un fluture trece prin metamorfoză, și noi putem îmbrățișa propria noastră călătorie de transformare.

Îmbrățișarea Conștiinței Superioare

Numărul 9 este, de asemenea, asociat cu conștiința superioară și conștientizarea spirituală. Pe 9/9, energiile cosmice converg pentru a crea un canal de introspecție profundă și conexiune cu înțelepciunea noastră interioară. Este un moment de introspecție, meditație și căutare a clarității asupra căii noastre spirituale. Fie că este vorba de meditație, scriere în jurnal sau contemplare atentă, această dată ne invită să explorăm profunzimile sinelui nostru interior și să ne extindem conștientizarea.

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Luni 9 septembrie 2024

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 08/09/2024