Tot ce trebuie să știi despre PORTALUL LEULUI 2024 și cum să TRANSFORMI visurile în realitate - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Tot ce trebuie să știi despre PORTALUL LEULUI 2024 și cum să TRANSFORMI visurile în realitate

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Tot ce trebuie să știi despre PORTALUL LEULUI 2024 și cum să TRANSFORMI visurile în realitate
portalul leului 2024 - sfatulparintilor.ro - DALL·E 2024-07-23 21.56.46

8 august este o dată deosebit de importantă în lumea astrologică. Este cunoscută drept apogeul Portalului Leului, o zi dedicată manifestării și considerată de mulți ca fiind un nou an pentru rezoluții și obiective. Iată cum să să transformați visurile în realitate.

Când este Portalul Leului?

Portalul Leului se desfășoară timp de două săptămâni, deschizându-se la sfârșitul lunii iulie și închizându-se la mijlocul lunii august. Totuși, apogeul Portalului Porții Leului este pe 8 august (8/8). Oamenii se referă adesea la această dată ca fiind chiar Portalul Leului – această dată este cunoscută de unii și ca noul an galactic.

ALEGE o pana si descopera SECRETELE personalitatii tale

Care este semnificația Portalului Leului?

Portalul Leului este momentul în care Soarele în Leu este în aliniament cu steaua Sirius, centura lui Orion și Pământul. Acest lucru se întâmplă când Sirius „răsare” sau devine vizibil din nou datorită trecerii anuale a Soarelui pe lângă această stea.

De ce este acest lucru semnificativ? Ei bine, Sirius este cea mai strălucitoare stea de pe cer și este considerată din punct de vedere astrologic ca fiind soarele nostru spiritual. A fost un corp ceresc extrem de important pentru Egiptenii Antici, care o numeau zeița Sopdet. Ei foloseau răsăritul anual al acestei stele pentru a marca începutul inundației anuale a Nilului, care hrănea terenurile și aducea recoltă și fertilitate.

În astrologie, Sirius aduce bogăție, abundență, noroc și faimă.

Astfel, aliniamentul nostru cu acest corp ceresc auspicios înseamnă că este un moment excelent pentru manifestare. Întinderea perioadei Portalului Leului este considerată spiritual semnificativă. Dar, apogeul Portalului Leului cade pe 8 august din câteva motive. Numerologia datei 8/8 este considerată extrem de puternică, de fapt este cea mai puternică dintre toate combinațiile. În plus, această dată marchează punctul de mijloc al Soarelui în Leu, un sezon asociat cu îndrăzneala și încrederea. Desigur, Soarele este și guvernatorul semnului Leu. Deci, în acest moment, totul este în aliniament fizic și spiritual.

Pe lângă echinocțiul de primăvară, 8/8 Portalul Leului este considerat unul dintre cele mai puternice momente pentru manifestare din întregul calendar. Asemenea egiptenilor antici, puteți privi Portalul Leului ca pe un aducător de abundență și noutate. Considerați-l un moment pentru a scăpa de orice obiceiuri care vă pot împiedica să deveniți cea mai bună versiune a voastră.

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 23/07/2024