Cadouri adorabile pentru bebeluşi: TOP 7 produse sub 150 de lei - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cadouri adorabile pentru bebeluşi: TOP 7 produse sub 150 de lei

Sfatulparintilor » Bebeluși » Îngrijire bebelusi » Cadouri adorabile pentru bebeluşi: TOP 7 produse sub 150 de lei
Cadouri adorabile pentru bebeluşi: TOP 7 produse sub 150 de lei

Ai de ales un cadou pentru un bebeluş şi nu ştii ce poţi alege cu un buget restrâns? Stai fără griji, în ziua de azi, ai nenumărate variante când vine vorba de cadouri pentru nou-născuţi, chiar şi cu un buget mic său mediu. De la daruri simbolice şi până la produse utile, poţi foarte uşor să aduci zâmbetul pe buze părinţilor şi să faci un gest frumos pentru bebe.

Iată TOP 7 cadouri adorabile pentru bebeluşi:

Album foto

Dacă îţi doreşti să faci un cadou de suflet pentru un bebeluş, fie la botez, fie cu ocazia venirii acestuia pe lume sau chiar la baby shower, alege un album foto. Un album foto îi ajută pe părinţi să păstreze cele mai frumoase amintiri din primele luni de viaţă ale celui mic, că mai apoi acesta să se poată bucura de ele la maturitate.

Există o mulţime de albume foto special realizate pentru bebeluşi, cu design vesel şi mesaje simpatice, iar preţurile pornesc de la câteva zeci de lei.

Produse de îngrijire

Un cadou pentru bebeluşi nu trebuie neapărat să fie simbolic, ci poate fi şi un produs sau un set de produse ce îi ajută pe părinţi să îl îngrijească pe cel mic. În această categorie intră şi produsele de îngrijire, de la şampoane şi până la uleiuri pentru piele, loţiune de corp sau spumă pentru baie.

Produsele de îngrijire au de obicei preţuri accesibile, ce încep de la câteva zeci de lei şi le poţi achiziţiona din drogherii, farmacii sau hypermarketuri.

Cauta produse de îngrijire cu eticheta curată, fără parfum, alcool denaturat sau uleiuri esenţiale, ce pot irita pielea sensibilă a bebeluşilor.

Bijuterii din argint

Bijuteriile reprezintă un cadou simbolic ce rezista şi zeci de ani sau chiar mai mult. Cu un buget de cel mult 150 de lei, poţi să dăruieşti o bijuterie de argint unui bebe, de la brăţări şi până la cercei sau pandantive. De asemenea, mai poţi opta pentru brăţări cu şnur roşu, foarte populare pentru cei mici, cu pandantiv de argint. Dacă îţi doreşti, gravează bijuteria sau pandantivul cu un mesaj special, de suflet.

Bodyuri pentru bebe

Când vine vorba de îmbrăcăminte, bodyurile pentru bebe se număra printre cele mai populare şi versatile piese. Un body din bumbac organic reprezintă o alegere inspirată, indiferent de vârstă. În plus, bodyurile de bebe au preţuri prietenoase, ce pornesc de la câteva zeci de lei. Le găseşti online, dar şi-n magazinele de fashion, hypermarketuri sau magazine dedicate copiilor. Mai poţi achiziţiona şi alte piese vestimentare sau accesorii în afară de bodyuri pentru bebe, de la pijamale şi până la şosete, tricouri, hanorace sau sandale de bebeluşi.

Scutece

Scutecele se număra printre cele mai utile cadouri pentru bebeluşi. Se găsesc uşor, preţurile pornesc de la câteva zeci de lei pe cutie, iar părinţii cu siguranţă se vor bucura să scutească o cheltuială esenţială. Contează foarte mult să alegi scutecele potrivite în funcţie de vârstă, aşa că sfătuieşte-te cu părinţii celui mic ca să cumperi cea mai bună variantă de produs.

Dispozitiv sunete albe

Dispozitivele ce emit sunete albe îi pot ajuta pe cei mici să se calmeze şi să doarmă mai bine. O mulţime de mămici folosesc astfel de dispozitive pentru copiii lor, fie pe parcursul întregii zile, fie doar noaptea. Preţul unui device care emite zgomot alb începe de la 40-50 de lei şi poate ajunge la 100-200 de lei, în funcţie de model şi brand.

Jucării de baie

Îţi doreşti să oferi un cadou vesel, jucăuş şi accesibil pentru un bebe? Îndreaptă-te către jucării colorate şi distractive pentru baie, de la răţuşte şi iepuraşi şi până la bărcuţe sau peştişori. Se găsesc online, dar şi în hypermarketuri sau magazine de jucării, la preţuri foarte accesibile, de obicei între 20 şi 70 de lei.

Foloseşte topul de mai sus ca să alegi un cadou simpatic pentru un bebeluş, fără să cheltui mai mult de 150 de lei sau să petreci ore în şir în magazine.

Data articol: 18/07/2024