Vârsta la care ai născut spune ce legături karmice ai cu copilul tău - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Vârsta la care ai născut spune ce legături karmice ai cu copilul tău

Sfatulparintilor » Sarcină » În timpul sarcinii » Vârsta la care ai născut spune ce legături karmice ai cu copilul tău
Vârsta la care ai născut
Credit foto: Depositphotos.com

În viața fiecărei mame, momentul în care își aduce pe lume copilul este unul plin de emoții și semnificații. Se spune că vârsta la care naști copilul ar putea dezvălui motivele profunde pentru care acesta a venit în viața ta.

Dacă ai născut la 18-19 ani, 27 ani, 35-36 ani, 45 ani – Copilul karmic

Copiii născuți de mame la aceste vârste sunt adesea considerați copii karmici. Conform credințelor spirituale, aceștia vin pe lume ca rezultat al karmei părinților sau chiar al propriilor acțiuni din vieți anterioare. Ei aduc cu sine lecții importante și experiențe care te ajută să crești și să evoluezi.

Copilul karmic poate veni cu provocări dar și cu oportunități de învățare profundă, ajutându-te să îți echilibrezi karma și să te dezvolți spiritual.

Povesti adevarate: Cea mai buna varsta la care sa devii mama

Dacă ai născut la 16-17 ani, 24 ani, 32 ani, 40 ani – Copilul salvator

Dacă ai născut copilul la una dintre aceste vârste, se spune că ai adus pe lume un copil salvator. Acest copil are capacitatea sau destinul de a aduce schimbări semnificative, de a ajuta la vindecarea sau îmbunătățirea unei situații, a unei persoane sau a unui grup de oameni. Ei sunt adesea văzuți ca agenți ai schimbării și vindecării, având un impact profund asupra vieții celor din jurul lor. Copilul salvator poate veni într-un moment de criză sau dificultate, oferindu-ți speranță și direcție.

Dacă ai născut la 20-21 ani, 29-31 ani, 38-39 ani – Copilul suflet pereche din trecut

Copiii născuți de mame la aceste vârste sunt considerați a fi suflete pereche din trecut. Aceștia au o conexiune profundă cu tine, ca și cum ar fi destinați să fie împreună pentru a-și continua călătoria spirituală. Ei vin în viața ta pentru a îndeplini anumite lecții sau scopuri comune. Relația cu acest copil este adesea marcată de o înțelegere și conexiune intuitivă profundă, ca și cum v-ați cunoaște de o viață întreagă.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 18/06/2024