Horoscop special: Intrăm în a doua jumătate a lunii iunie și în vara astronomică. Ce urmează pentru zodii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: Intrăm în a doua jumătate a lunii iunie și în vara astronomică. Ce urmează pentru zodii

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop special: Intrăm în a doua jumătate a lunii iunie și în vara astronomică. Ce urmează pentru zodii
vara astronomică zodii
Credit foto: Imagine de Анна Фомина de la Pixabay

Luna iunie continuă plină de energie aduce energie uşoară, contrastând cu atmosfera vulnerabilă şi introspectivă care se instalează mai târziu. Pe măsură ce Mercur și Venus se sincronizează, apărând împreună într-un Rac iubitor pe 17 iunie, aminteste-ti că nu primesti ceea ce nu ceri. Pe 20 iunie, un început sensibil al sezonului Rac reflexiv dă naștere la îndoială de sine și nesiguranțe. Cu toate acestea, luna plină din Capricorn sosește o zi mai târziu, pe 21 iunie, amintindu-ți de puterea și rezistența ta. Urmăreste-ti planurile; timpul necesar pentru a le finaliza va trece oricum.

Capitolele de muncă grea ajung la o concluzie tensionată pe măsură ce luna se termină. Ia în considerare ceea ce ai învățat din această călătorie pe măsură ce Saturn începe retrograd, retrăgându-se prin exploratorii Pești pe 29 iunie. Nu există moment mai potrivit pentru a-ti revizui limitele și dezvoltarea maturității și a setului de abilități.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Idei noi îți luminează mintea în a doua jumătate a lunii iunie. O recomandare entuziastă din partea unui prieten te poate conduce către puncte fierbinți neexplorate din zona ta locală. Presiunile cresc pentru a-ți testa maturitatea emoțională. Examineaza-ti modelele de venituri și cheltuieli cu un ochi practic. Confortul și plăcerea ta sunt o prioritate, dar nu trebuie să alegi de fiecare dată cea mai luxoasă opțiune. O observare mai profundă a nevoii tale de a fi în control va dezvălui rădăcina frustrărilor tale tot mai mari.

Horoscopul de dragoste pentru vara 2024. Vezi ce zodii vor avea parte de o aventură fierbinte!

Horoscop special: 8 zodii pentru care 14 iunie este CEA MAI NOROCOASĂ. Ce le luminează calea?

TESTUL relatiei: Alege cel mai fericit cuplu si afla ce spune raspunsul despre relatia ta

Taur (20 aprilie-20 mai)

Evoci idei creative pentru a aduce un nou flux de venituri. Fii activ și plin de resurse și vei avea în mâini o achiziție mare și strălucitoare foarte curând. Ar putea avea loc conversații vulnerabile, aducând conexiuni satisfăcătoare și sfaturi pline de căldură. Deschide-te si fii serios. S-ar putea să realizezi că îți lipsește claritatea în jurul aspirațiilor tale, provocând reflecții asupra locului tău în lume. Reexamineaza dacă te simți încrezător în planul tau de 10 ani și în siguranță în prieteniile tale.

Horoscopul de dragoste pentru vara 2024. Vezi ce zodii vor avea parte de o aventură fierbinte!

Horoscop special: 8 zodii pentru care 14 iunie este CEA MAI NOROCOASĂ. Ce le luminează calea?

TESTUL relatiei: Alege cel mai fericit cuplu si afla ce spune raspunsul despre relatia ta

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 13/06/2024