Horoscop special: IMPACT major pentru 4 ZODII. Luna nouă în Gemeni din 17 iunie 2023 le aduce un nou început - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: IMPACT major pentru 4 ZODII. Luna nouă în Gemeni din 17 iunie 2023 le aduce un nou început

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special: IMPACT major pentru 4 ZODII. Luna nouă în Gemeni din 17 iunie 2023 le aduce un nou început
Luna nouă în Gemeni impact
Credit foto: Depositphotos.com

Ciclul Lunar este plin de suișuri și coborâșuri, dar fiecare etapă este critică. Și dacă ești un semn afectat de Luna nouă, știi că începuturile pot fi la fel de intimidante, pe cât sfârșiturile pot fi dulce-amărui. Dacă ai un drum lung înainte, amintește-ți că întotdeauna pare imposibil să ajungi la linia de sosire când nici măcar nu ai făcut primul pas!

Cele mai dramatice evenimente ale ciclului Lunar au loc în două momente distincte: Luna nouă și Luna plină. În timp ce cea din urmă este mai intensă și mai spectaculoasă, prima este o experiență mai subtilă. Dar care nu este mai puțin puternică. De fapt, Luna nouă este cea care dă startul întregii experiențe, deoarece reprezintă începutul unui nou capitol. Temele și situațiile care tind să apară în timpul unei luni noi sunt adesea extrem de semnificative, dezvăluind oportunități care așteaptă să fie profitate. Și dacă începi un proiect sau intri într-o nouă relație în timpul unei luni noi, va avea ”acea” șansă mult mai mare de a reuși!

Viitoarea Lună nouă în Gemeni inteligenți, sociabili și adaptabili are loc pe 17-18 iunie, evidențiind stilurile noastre de comunicare și căutarea noastră de cunoaștere și conexiune. Ți-ai adunat cu răbdare simțurile în timpul sezonului Taur, iar acum sezonul Gemeni vrea să te relaxezi și să vii cu idei noi. Așa că fă loc pentru a crea, explora și învăța în viața ta. Acesta este un moment excelent pentru a explora interesele sociale și intelectuale.

Iată care sunt zodiile puternic impactate de această Lună nouă în Gemeni, din 17 iunie 2023

GEMENI

Îți place să fii observat și ascultat, dragă Gemeni. Chiar dacă ești mai rezervat decât de obicei, nu poți să nu te bucuri de momentele în care ești înțeles și apreciat pentru ceea ce ești! Și pentru că Luna nouă aprinde prima ta casă a sinelui, ești în mintea tuturor cu prilejul acestei Luni noi. Pregătește-te să vezi ceva complet nou când te uiți în oglindă.

Fă ceva care să reprezinte modul în care identitatea ta se schimbă, pe măsură că trece timpul și capeți experiență. Poate că nu mai ești aceeași persoană care ai fost cândva, dar acesta este un lucru ”bun”. Înseamnă că ți-ai asumat anumite riscuri, ți-ai spus adevărul, ai susținut ceva în care crezi și te-ai deschis către viață. Și drept rezultat, dragă Gemeni, ai devenit o persoană mai puternică și mai interesantă.

Horoscop special: SATURN RETROGRAD 2023. 17 iunie – 4 noiembrie. Ți-ai învățat lecțiile?

Eveniment special: Expansivul Jupiter în Taur face sextil cu seriosul Saturn în 19 iunie 2023. Ce se schimbă în viața noastră?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa. Il poti cumpara de aici!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

FECIOARĂ

Această Lună nouă activează locul unde ești cel mai vulnerabil. Ea cade în casa ta a patra a chestiunilor personale și luminează tot ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise, departe de privirile indiscrete. Și dacă nu ai un loc în lume care să te simți în siguranță, protejat și, cel mai important, primitor, dragă Fecioară, s-ar putea să vrei să începi să cauți un loc în care să prinzi rădăcini!

Această Lună nouă te-ar putea inspira să-ți cureți apartamentul, să programezi o seară de film cu familia sau chiar să te muți într-un loc nou. Ascultă-ți inima și vei ști ce să faci. Pentru ca o Fecioară să se simtă suficient de confortabilă pentru a explora lumea, are nevoie de o casă frumoasă, organizată și liniștită la care să se întoarcă când aventura se va sfârși. Și pentru că ești condus de Lună, a avea o casă care să te facă să te simți în siguranță, iubit și binevenit este de o importanță vitală pentru tine.

Horoscop special: SATURN RETROGRAD 2023. 17 iunie – 4 noiembrie. Ți-ai învățat lecțiile?

Eveniment special: Expansivul Jupiter în Taur face sextil cu seriosul Saturn în 19 iunie 2023. Ce se schimbă în viața noastră?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa. Il poti cumpara de aici!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 16/06/2023