Încă o profeție de a părintelui Arsenie Boca se îndeplinește! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Încă o profeție de a părintelui Arsenie Boca se îndeplinește!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Încă o profeție de a părintelui Arsenie Boca se îndeplinește!
Previziunile părintelui Arsenie Boca
Credit foto: Depositphotos.com

Părintele Arsenie Boca a fost considerat de mulți un adevărat sfânt. Monahul a avut mereu dezvăluiri profetice despre viitorul României și despre viața românilor. Încă o viziune de a acestuia este pe cale să se îndeplinească.

Românii ajung să plătească taxa pe soare, iar părintele Arsenie Boca a prevestit cât de îngrădit va ajunge poporul

„Vă vor cerne. Vă vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vă vor lua totul!(…)Vor veni vremuri foarte grele.”, dezvăluia teologul în profețiile lui apocaliptice.

Mulți români care au evlavie în previziunile părintelui Arsenie Boca sunt convinși că vremurile despre care acesta vorbea cu apăsare au început deja. Una dintre acestea este legată de noua ordonanță de Guvern prin prisma căreia va fi introdusă taxa pe soare. Chiar dacă pare incredibil, acest lucru se întâmplă.

Deși trăim o perioadă economică extrem de dificilă, iar mulți dintre români au ajuns la limita subzistenței din cauza exploziei din energie, a prețurilor alimentelor, aleșii au încă o găselniță de a aduce bani în bugetul statului. Nu, nu din atragerea de investitori sau alte metode sclipitoare, ci de-i determina pe cetățenii țării lor să plătească și mai multe biruri.

Deși poate suna bizar, contextul seamănă izbitor de tare cu tabloul conturat de părintele Arsenie Boca, având la bază vedeniile lui despre viitorul țării.

Conform „scenariului” ordonanței, românii această nouă taxă îi vizează pe toți cetățenii sau companiile care operează energie cu ajutorul panourilor fotovoltaice.

Citește continuarea pe PUTEREA.RO

Data articol: 14/12/2022