Atentatul din Istanbul nu i-a speriat pe români! Sute de turiști pleacă zilnic în Turcia - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Atentatul din Istanbul nu i-a speriat pe români! Sute de turiști pleacă zilnic în Turcia

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Atentatul din Istanbul nu i-a speriat pe români! Sute de turiști pleacă zilnic în Turcia
pleacă zilnic în Turcia
Credit foto: Depositphotos.com

Românii nu se tem de evenimentele nefericite petrecute, recent, în Turcia. Deși o lume întreagă a fost șocată de cruzimea atentatului, mulți turiști nu renunță la vacanțele pe malul Bosforului.

Românii nu se tem de atentatele din Istanbul și planifică în continuare vacanțele

Zilele trecute, un atentat cu bombă a avut loc pe o arteră principală a Istanbulului. Cifrele groazei arată că peste 80 de persoane au fost rănite, iar alte 6 și-au pierdut viața. Din nefericire printre victime s-au aflat inclusiv copii și bebeluși. O lume întreaga fost șocată de cruzime unui astfel de eveniment petrecut în plină stradă. Autoritățile au reușit până acum să prindă un singur suspect care a plasat geanta în care se afla bomba pe o bancă.

Este în continuare alertă în capitala Turciei

Autoritățile din Turcia sunt în continuare în alertă și încearcă să găsească și alte persoane care ar fi fost implicate în acest atentat groaznic. Deși evenimentul nefericit a avut loc într-o zonă extrem de aglomerată, oamenii au curaj în continuare să circule pe astfel de artere supra-populate.

De altfel nici turismul nu a fost extrem de afectat.

Dacă unii dintre turiștii au decis să își anuleze city break-urile sau circuitele, alții vor în continuare să viziteze Instanbulul chiar și într-o astfel de perioadă zbuciumată.

Printre acestea se numără și sute de români care vor pleca în curând în vacanță în Turcia. Cele mai multe agenții de turism din România susțin că nu au fost afectate de acest context nefavorabil. Ba mai mult, zilnic, autocare întregi de turiști pleacă spre această destinație.

” Deocamdată nu am avut probleme. Nu au fost anulări. Chiar avem o activitate intensă în următoarea perioadă. Avem plecări spre Instanbul pe 23-24,30 Noiembrie. Câte 5-6 autocare pe zi”,a explicat, pentru Puterea.ro, Marius Dracea, director la  Europa Travel.

Citește continuarea pe Puterea.ro

foto: Depositphotos.com

Data articol: 19/11/2022