Cea mai norocoasă zi a lunii a fiecărei zodii pentru perioada 1 - 30 noiembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cea mai norocoasă zi a lunii a fiecărei zodii pentru perioada 1 – 30 noiembrie 2022

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Cea mai norocoasă zi a lunii a fiecărei zodii pentru perioada 1 – 30 noiembrie 2022
Cea mai norocoasă zi
Credit foto: Depositphotos.com

Luna aceasta tema devine modul în care autenticitatea duce la oportunități norocoase și o abundență mai mare.

Pe măsură ce Eclipsa lunara de Lună Plină are loc odată cu trecerea lui Mercur în Săgetător, veți realiza brusc cât de mult ceea ce demonstrati în lume determină ceea ce primiți.

A fi tu însuți nu este întotdeauna un lucru ușor.

Se pare că, într-un fel, lumea lucrează pentru a te ajuta să te schimbi, crezând că ceea ce se considera in societate despre tine este mai important decat cine esti tu cu adevarat. Luna aceasta, deși stelele se aliniază, permițându-vă să înțelegeți în sfârșit legea abundențe.Când ești pe deplin adevăratul tău sine autentic, îți îmbrățișezi propria demnitate și lumină. Făcând acest lucru, te deschizi pentru a primi în sfârșit tot ceea ce este menit pentru tine, deoarece ceea ce este menit pentru tine nu te poate găsi dacă nu ești cu adevărat tu însuți.

Lasă-ți zidurile jos, lasă-te să stăpânești fiecare fărâmă de întuneric pe care o poți ține, dar mai ales, lasă părerile altora să se îndepărteze de temelia propriului tău suflet sălbatic.

Pentru că, fiind tu insuti, poți fi în sfârșit și demn de tot ceea ce ești.

Iată cea mai norocoasă zi a lunii pentru fiecare zodie începând cu 1 – 30 noiembrie 2022:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi a lunii: joi, 17 noiembrie

Este timpul să-ți folosești cuvintele pentru cel mai mare avantaj al tău. Mercur, planeta care îți guvernează mintea se va muta în Săgetător, zodia care înseamnă succes pentru tine.

Acesta este un moment norocos, indiferent dacă aveți o prezentare importantă, o oportunitate de carieră sau pur și simplu doresti sa iti exprimi sentimentele cuiva special. Folosește-ți darul de cuvinte și adevăr pentru a deschide calea pentru ca toate visele tale să devină realitate.

Taurul (20 aprilie – 20 mai)

Cea mai norocoasă zi a lunii: duminică, 13 noiembrie

Venus în Scorpion se va conecta cu Pluto în Capricorn astăzi, ajutându-vă să profitați la maxim de succesul dumneavoastră financiar. Venus este cel mai bine cunoscut pentru că stăpânește dragostea, dar îți controlează și finanțele.

În timp ce în legătură cu Pluto, te va ajuta sa poti accesa toate modurile în care puteți aduce o abundență mai mare în această parte a vieții voastre. Nu-ți fie teamă să ceri mai mult, mai ales dacă este ceea ce știi că meriți.

 Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi a lunii: marți, 1 noiembrie

Vărsătorul este o energie spirituală liberă, care nu deranjează să meargă împotriva firului pentru a-și îndeplini cel mai mare scop. Astăzi, primul pătrar se așterne în aceasta zodie, ajutându-te să te reangajezi viselor, astfel încât să nu lasi nimic să te împiedice să le creezi. Lunii din primul sfert te ajuta sa depasesti obstacolele, stabilindu-ti intenția astfel încât să poti păși mai liber în noul vostru început.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 09/11/2022