10 cristale care te ajuta sa dormi linistit - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 cristale care te ajuta sa dormi linistit

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » 10 cristale care te ajuta sa dormi linistit
cristale care te ajuta sa dormi linistit

Un somn bun si odihnitor noaptea este una din pietrele de temelie ale unei vieti sanatoase. Obtinerea unei cantitati adecvate de odihna noaptea este legata de numeroase beneficii: stres si anxietate mai reduse, stare de spirit imbunatatita, claritatea mintii si memoria, precum si cresterea imunitatii.

S-a demonstrat ca un somn mai bun poate imbunatati sanatatea noastra generala si se folosesc diferite metode pentru a realiza acest lucru. Se folosesc medicamente si alte metode, in speranta unui somn profund si odihnitor. Utilizarea cristalelor poate fi o metoda pe care majoritatea oamenilor nu au incercat-o.

Structura moleculara a cristalelor si pietrelor semipretioase rezoneaza la anumite frecvente, care pot corespunde cu propriile campuri energetice, ajutang la echilibrarea energiei si imbunatatirea bunastarii noastre.

Deci, data viitoare cand urci in pat, incearca sa dormi cu aceste cristale langa tine pentru a-ti imbunatati somnul:

Ametistul

Calmeaza mintea, curata blocajele pentru a oferi pace si seninatate. Ajuta in cazurile de insomnie, cand exista o minte hiperactiva. Ajuta la amintirea si intelegerea viselor. Acest cristal deschide chakra coroanei si te aliniaza cu intelepciunea divina. Aliniaza undele creierului la frecventa calmului.

Turmalina neagra

Din punct de vedere energetic, este foarte buna pentru protectie si impamantare. Din punct de vedere mental, este profund calmant. Din punct de vedere fizic, aceasta ofera un flux constant de relaxare profunda in tot corpul.

Lepidolitul

Ajuta la depasirea insomniei, opreste gandurile obsesive si filtreaza distragerile externe.

Piatra lunii

O piatra conectata la energia lunara, incurajeaza visul lucid. Ea echilibreaza mintea cu emotiile noastre, creand o relatie armonioasa pentru a ne ajuta sa avem un somn odihnitor.

Jadul

Cunoscuta ca piatra visurilor, imbunatateste intelepciunea si este un simbol al puritatii si linistii. Este un cristal cu o energie neobisnuit de moale si iubitoare. Este deosebit de util pentru contrabalansarea grijilor banilor deoarece are puterea de a ne atribui frecventa bogatiei.

Jaspul rosu

Ne ajuta sa pastram energia cand dormim, stabilizand aura si protejand marginile. Plasat sub perna, ne ajuta sa ne amintim visurile.

Hematitul

Elibereaza mintea de excesul de ingrijorari si tulburari psihice. Relaxeaza corpul, vindeca durerea emotionala profunda si aduce confortul expansiv prin activitatea chakrei radacinii si conectarea noastra intr-un flux constant de intarire a legaturii cu pamantul.

Citeste continuarea aici.

Articol preluat cu acordul Stonemania.ro.

foto: Depositphotos.com

Data articol: 16/08/2022