Actori celebri care iubesc animalele - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Actori celebri care iubesc animalele

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Actori celebri care iubesc animalele

Vedetele de la Hollywood militează din ce în ce mai des pentru drepturile animalelor. Sunt o mulțime de actori celebri care iubesc animalele și care se implică activ pentru a le oferi o viață mai bună, pentru a le proteja sau pentru a preveni dispariția speciei lor. Așadar, LIFE.ro ne spune care sunt actorii celebri care iubesc animalele:

Jared Leto

În calitate de ambasador al Fundației World Wildlife, actorul și solistul trupei 30 Seconds To Mars, a călătorit în lumea întreagă pentru a trage semnale de alarmă legate de starea critică în care se afla planeta noastră. Artistul, care va veni la Electric Castle 2019, a mers în Africa de Sud pentru a afla cum fundația pe care o reprezintă lupta pentru ca rinocerii albi să nu ajungă la extincție.

Leonardo di Caprio

Dacă vorbim de actori celebri care iubesc animalele, atunci nu trebuie să îl ratăm pe Leonardo di Caprio, care de ani de zile luptă pentru conservarea vieții sălbatice și pentru protejarea speciilor pe cale de dispariție. Di Caprio este cunoscut pentru activismul său și pentru grija pe care o arată față de planeta noastră. Pe pagina sa de Instagrăm postează mereu informații legate binele planetei, încercând să îi facă pe oameni conștienți de gravitatea unor probleme pe care noi le cauzăm. Donează sume uriașe fundațiilor care se ocupă de protejarea animalelor, el însuși organizând acțiuni caritabile în acest sens.

Pamela Anderson

Vedeta Baywatch este unul dintre cei mai cunoscuți ambasadori PETA, luptând de ani de zile pentru drepturile animalelor. Este vegetariană și a susținut întotdeauna campaniile care îndemnau oamenii să nu mai poarte blană naturală.

Citește continuarea pe LIFE.ro!

Data articol: 14/03/2022