10 moduri sa aduci FERICIREA ADEVARATA in viata ta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 moduri sa aduci FERICIREA ADEVARATA in viata ta

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » 10 moduri sa aduci FERICIREA ADEVARATA in viata ta
moduri sa aduci FERICIREA ADEVARATA - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-821624_1920

A fi mereu fericit nu este un lucru usor de facut. Dar exista cateva sfaturi si trucuri care va pot ajuta sa creati o stare de fericire autentica.

1. Separati-va de minte.

Acesta este unul dintre cele mai mari elemente de descurajare pentru oamenii in „cautarea” fericirii. Nu sunteti mintea dvs. Ati auzit vreodata zicala „mintea mea imi joaca feste?” Mintea este minunata atunci cand va joaca feste si, din anumite motive, aveti tendinta sa credeti tot ce va spune mintea. Judeca, victimizeaza, saboteaza si isi face griji, iar fiecare poveste pe care o produce este adevarul pentru dvs. Credinta in aceste asa-numite adevaruri si povesti are ca rezultat multa durere si suferinta si, in cele din urma, nefericire in viata dvs. Este timpul sa nu mai lasati mintea sa va ia la plimbare. Orice gand care va apare in cap nu este adevarat. Daca ar fi adevarat, l-ati sti. Mintea a fost cultivata prin compilarea de credinte false. Aceste credinte false au fost create de dvs. si aveti puterea sa le opriti. Mintea va continua sa creeze drame si povesti. Veti continua sa interpretati aceste povesti in adevaruri care duc la instabilitate emotionala si nefericire sau veti alege sa nu le credeti?

2. Fiti recunoscator.

Fiti recunoscator pentru oricine si orice. Aratati recunostinta in viata dvs in fiecare zi. Notati lucrurile pentru care suneti recunoscator. Spuneti oamenilor ca le multumiti. Inainte de a incepe sa vreti mai mult, nu uitati sa fiti recunoscator pentru ceea ce aveti deja. Nu luati tot ce aveti in viata drept infailibil!

3. Vizualizati fiecare moment ca un cadou si bucurati-va din plin de el.

Legat de a fi recunoscator este sa va bucurati de fiecare moment al vietii. Suna a cliseu, dar fiecare moment din viata dvs. este un cadou unic. Nu vi se garanteaza o anumita cantitate de momente. Nu stiti cand va veni ultimul vostru moment, asa ca pretuiti fiecare moment. Daca nu reusiti sa va bucurati de un moment, atunci concentrati-va sa va bucurati de urmatorul si de fiecare moment de dupa aceea. Veti obtine mai mult din viata daca vedeti fiecare moment in acest fel. Nu veti avea de ales decat sa exultati de fericire pentru ca, cine nu este fericit cand primeste cadouri?

Citeste si: Afla unde este fericirea ta! 2 pilde de weekend

4. Zambiti si radeti mai mult chiar daca nu este nici un motiv.

Este uimitor ce pot face un zambet simplu si un mic ras pentru fericirea dvs. Unii oameni ar putea sustine ca un zambet fals sau un ras fals este o prostie. Daca va deschideti la zambet si ras, acesta va deveni a doua natura. De ce s-ar preface cineva sa zambeasca si sa rada atunci cand exista atatea motive pentru a zambi si a rade? Daca zambiti si radeti, va bucurati de moment. Traiti cu adevarat bucurie. De ce sa nu adaugati mai multa bucurie vietii dvs?

5. Serviti-i pe altii.

Acest lucru poate cuprinde o gama larga de fapte bune, dar indiferent cat de mare sau mica este fapta, acordati-va timp pentru a va ajuta semenii. Garantat ca va veti simti mai bine cu dvs. insiva, cu omenirea si cu lumea. Serviti-i pe altii pentru satisfactia de a sti ca ati ajutat pe cineva, nu pentru ca va asteptati la ceva in schimb. Serviciul conditionat pentru ceilalti nu va cultiva fericirea autentica in viata dvs. Serviciul neconditionat fara atasamente este un salt enorm in crearea fericirii dorite.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 23/08/2021