6 tipuri de intalniri cosmice intre oameni. Chiar credeai ca e simpla coincidenta? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

6 tipuri de intalniri cosmice intre oameni. Chiar credeai ca e simpla coincidenta?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » 6 tipuri de intalniri cosmice intre oameni. Chiar credeai ca e simpla coincidenta?
tipuri de intalniri cosmice

Cei care te-au ranit, cei care te-au facut fericit sau cei care te-au acceptat asa cum esti nu au aparut in viata ta din intamplare.

Retine ca intotdeauna tot ce se intampla in viata ta, se intampla dintr-un motiv anume si nu intalnesti niciodata pe nimeni din pura intamplare.

Toate experientele prin care treci au o semnificatie specifica, astfel incat te duce acolo unde trebuie sa fii.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu sincronicitatile, acestea sunt „coincidente semnificative”.

De fapt, exista indivizi care vin in viata ta pentru a-ti arata un anumit lucru sau pentru a avea loc lucrurile care au de declansat o reactie in lant. Ei pot aparea sub diferite forme.

Fiecare persoana care vine in viata ta are o lectie sa te invete. Inveti de la ceilalti, iar altii invata de la tine. Exista oameni care vin in viata ta pentru a te „rupe in bucati”, in timp ce altii vor fi acolo pentru a creste impreuna cu tine.

Iata cele sase tipuri comune de oameni cu care ai putea intra in contact in viata. Toate acestea sunt conexiuni si sincronicitati:

1. Oamenii care vin sa iti aminteasca.

Sunt acei indivizi care vin in viata ta pentru a-ti reaminti ceva cu adevarat important. De fapt, fac asta evocand cunostinte pe care le ai deja in interiorul vostru si ajutandu-te sa intelegi aceste cunostinte. Iti vor marca sufletul pentru totdeauna, indiferent ca sunt doar o parte permanenta a vietii.

2. Oameni care te fac sa cresti.

Sunt considerati profesori pentru sufletul tau. Deci vor veni in viata ta pentru a te ajuta sa devii o persoana mai buna. De asemenea, ei vor fi acolo pentru a te ajuta atunci cand ai nevoie de ei si cu ajutorul lor vei intelege cine esti sau cine ar trebui sa fii.

3. Oamenii care sunt aici sa ramana.

Ei sunt cei care vor fi vesnic acea parte a vietii tale. Ele vor fi sprijinul tau, fiind mereu acolo cand vei avea nevoie de ei. Cu ei vei număra o multime de experiente, iar legatura dintre voi doi va fi mai puternică decât iti imaginai inainte.

4. Oameni care vin sa te trezeasca constant.

Ei vin in viata ta pentru a-ti scutura realitatea. De obicei, sunt cei pe care nu ai vrut niciodata sa-i cunosti, dar ai invatat de fapt numeroase lucruri de la ei. Nu fiecare persoana pe care ai intalnit-o a fost una pozitiva. Vorbind despre cresterea ta, negativitatea joacă un rol fundamental. Acest Univers stie de fapt mult mai multe despre tine si ce ai nevoie decat stii tu, cu siguranta.

Citeste si: 4 semne ca iti pasa mai mult de altii si iti neglijezi propria persoana

5. Oamenii care impart spatiu cu tine.

Ei sunt cei care vin in viata ta pentru un scurt moment. Deci, vor trece pe langa tine, avand capacitatea de a-ti oferi sentimentul ca nu esti singur in aceasta lume. De asemenea, iti vor impartasi mai multe cuvinte, sau pur si simplu o privire. Vor avea un efect benefic asupra ta chiar atunci cand ai mai mare nevoie.

6. Oamenii care sunt destinati sa plece

Trebuie sa fii constient ca nu vor fi in viata ta mult timp. Motivul pentru care au venit in viata ta a fost sa inveti ceva de la ei, dar aminteste-ti ca fiecare experienta de invatare nu va fi pozitiva, ci poate fi si negativa. Au venit in viata ta, te-ai indragostit de ei si apoi te-au ranit si ti-au frant inima. Si chiar si in aceste conditii tot ai ceva de invatat despre tine dupa asemenea experienta.

Te mai poate interesa si: Binecuvantare sau lectie de viata? 5 motive COSMICE pentru care intalnesti o persoana. ATENTIE! Nimic nu e intamplator

Sursa: consciousreminder.com

Urmareste si acest video Sfatulparintilor.ro

Imagine de Alem Coksa de la Pixabay

Data articol: 18/04/2021