Filme online apreciate din 2019. Merita sa le (re)vezi! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Filme online apreciate din 2019. Merita sa le (re)vezi!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Filme online apreciate din 2019. Merita sa le (re)vezi!
filme online - sfatulparintilor.ro - pexels_com -focused-man-with-bowl-of-popcorn-watching-tv-at-home-3811867

Anul 2019 ne-a oferit ocazia sa putem urmari cateva filme online cu adevarat fantastice. De la filmele Marvel pana la filmele Disney, publicul a fost incantat sa voteze filmele preferate, atat pe IMDb, cat si pe site-urile de filme online.

Iata cateva filme online din 2019, cele mai bine vazute de public. Aceasta selectie nu se bazeaza pe scorurile utilizatorilor IMDb, ci pe vizualizarile reale ale filmelor si popularitatea acestora.

Site-uri cu FILME BUNE pe care le poti viziona GRATUIT. Click pe link!

US

Cu toate ca nu a fost o capodopera, US a fost filmul de groaza de debut al lui Jordan Peele. Bazat pe o idee complet originala, US a devenit unul dintre cele mai populare filme online din 2019. Acesta prezinta povestea lui Wilson care este in vacanta, cand dubluri ale oamenilor incep sa apara si sa omoare. Intregul atac este legat de un incident legat de mama sa, Adelaide, dupa care lucrurile scapa complet de sub control, lumea innebunind.

Vezi si 8 filme de familie pe care nu trebuie sa le ratezi

Alladdin

Disney continua sa impresioneze cu remake-urile lor live-action, iar in 2019 a incantat publicul cu Alladdin, un film online care se poate urmari atat de cei mari, cat si de cei mici. Filmul a preluat ideea filmului de animatie Disney din 1992, un clasic indragit in care Robin Williams ii imprumuta vocea Duhul din lampa. Noua versiune l-a inlocuit pe Williams cu Will Smith in acest rol. Datele arata ce Alladin a fost printre cele mai vazute filme online din 2019, fiind apreciat pentru aspectele tehnice, muzica si costume. In plus, Will Smith a reusit sa aduca un farmec aparte Duhului pe care l-a jucat.

Te mai poate interesa 10 filme motivationale care îţi pot schimba viaţa

Alita – Battle Angel

La fel ca multe alte filme ale lui Robert Rodriguez, Alita a avut mult succes, atat printre filmele online, cat si in vanzarile de DVD-uri si versiuni digitale, castigand un numar mare de fani. Cu toate ca Rodriguez si-a dorit ca filmul sa adune peste 400 de milioane de dolari, lucru care nu i-a reusit, Alita ramane unul dintre cele mai palpitante filme din 2019.

Ai aici 10 filme care iti vor deschide mintea. Trebuie sa le vezi si tu!

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 09/05/2020