Ce aduce unic SuperLuna plina in Fecioara de luni 9 martie. Vremuri de MARI schimbari! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce aduce unic SuperLuna plina in Fecioara de luni 9 martie. Vremuri de MARI schimbari!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Ce aduce unic SuperLuna plina in Fecioara de luni 9 martie. Vremuri de MARI schimbari!
SuperLuna in Fecioara

Luni, 9 martie 2020, ne vom bucura de un fenomen astronomic si astrologic important: SuperLuna plina in Fecioara. SuperLuna se denumeste fenomenul de Luna plina, cand Luna se afla la distanta foarte mica de Pamant si o putem admira in toata splendoarea sa. Din punct de vedere astrologic, SuperLuna plina are loc in Fecioara, iar imediat dupa punctul de maximum, patronul zodiei Fecioara, Mercur, va intra in stationare directa, ceea ce pune punct miscarii retrograde.

Sub puternica influenta a acestor doua mari energii, nu este de mirare ca vedem totul mai clar, ca vedem imaginea de ansamblu. Luna straluceste puternic, iluminand zonele pe care ne simteam “in ceata”. E ca si cand ne-am gasi firimiturile de paine care sa ne arate drumul spre casa.

Luna Plina. Semnificatii astronomice si astrologice. Superstitii de Luna plina

Ce iti scapa din vedere?

Ce semne sau simptome neplacute te-ai facut ca nu vezi? SuperLuna plina in Fecioara te determina sa cauti adevarul si te va ghida sa iti urmezi drumul catre realizarile tale, catre vindecare, catre trezirea spirituala.

Fecioara poate parea sensibila, insa este foarte puternica si inteleapta. Ea iti transmite ca ai puterea sa te vindeci pe tine si pe ceilalti, sa vindeci natura si sufletul colectiv.

Martie aduce energia regenerarii naturii, iar aceasta Luna plina si foarte aproape de pamant sporeste intensitatea sentimentelor si transformarilor care urmeaza in aceasta luna. Exista o energie puternica, transformatoare, care te va insoti pe tot parcursul lunii martie, iar Luna plina scoate la lumina lucrurile de care ai nevoie pentru a-ti proteja sanatatea si bunastarea.

Programeaza-te la doctor, vorbeste cu un terapeut, plimba-te, fa meditatii, aranjeaza-ti parul, fa tot ce ai nevoie pentru a-ti onora propria calatorie spre vindecare si pentru a te simti bine in pielea ta.

Citeste-ti si horoscopul zilei aici!

Luna plina din martie ne pregateste pentru noul an astrologic care incepe cu echinoctiul de primavara

Este timpul sa intri intr-un nou ciclu, insa inainte de a porni pe acest drum accepta ceea ce esti acum. In momentul in care iti accepti trecutul, durerile, suferinta, greselile, succesele, familia, povestea, poti merge inainte. Cateodata iti ia mult timp sa accepti aceste lucruri, dar nu e o problema. Doar ca aceasta Luna plina lumineaza calea atat de bine incat vezi pe unde mergi si esti gata sa accepti ce va veni, pentru ca simti energia ei ajutatoare.

Accept, accept ce se petrece cu mine. Accept circumstantele actuale, accept lucrurile asa cum sunt. Nu inseamna ca nu pot sa schimb lucrurile, insa cu cat le accept mai mult, cu cat constientizez circumstantele din viata mea, cu atat voi afla mai multe raspunsuri.

Neptun, astrul spiritualitatii, este foarte activ in timpul aceste Luni pline. El te va ghida sa renunti la ego si sa faci mai mult loc inimii si sufletului. Energia lui te va imputernici, va spori intuitia si poti avea vise profetice. Poti nota tot ce visezi. Energia lui Neptun te incurajeaza  sa lucrezi cu inima tot ce aduce la lumina Luna plina. Transcede lumea fizica pentru un moment pentru a vedea lucrurile prin lentila sinelui superior. Poate fi dificil sa realizezi acest lucru. Poti ramane blocat, te poti supara, dar si asta este in regula. Esti om, ai nevoie de ego si ai nevoie sa inveti sa-l gestionezi. Dar ai nevoie si de comunicare si conectare spirituala. Ai nevoie sa iesi din sfera fizicului pentru a vedea ca omul inseamna mult mai mult decat atat. Viata este o calatorie temporara. Nimeni nu sta aici pentru totdeauna. Pamantul este scoala unde venim sa invatam, sa crestem, sa experimentam.

Aceste experiente, indiferent cat sunt de dureroase, de tragice, minunate, frumoase, te ajuta sa cresti. Cu cat o experienta este mai provocatoare, cu atat dezvoltarea este mai intensa. In aceasta conjunctura, Neptun te ajuta sa creezi, sa simti, sa-ti gasesti adevarul.

Esti puternic, esti intuitiv, te poti conecta cu Luna si ii poti da voie sa te ghideze!

SuperLuna plina din martie te pregateste pentru un nou capitol al trezirii spirituale. Este vremea iluminarii, vindecarii si a acceptarii de sine.

Sursa: foreverconscious.com

Imagine de 024-657-834 de la Pixabay

Data articol: 07/03/2020