Horoscop special: Luna plina in Fecioara 2022. Sa trecem la treburi serioase! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: Luna plina in Fecioara 2022. Sa trecem la treburi serioase!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop special: Luna plina in Fecioara 2022. Sa trecem la treburi serioase!
superluna plina in fecioara - sfatulparintilor.ro - pexels_com - woman-holding-a-moon-3622517

Sfarsitul de saptamana ne aduce o spectaculoasa Luna plina in Fecioara. E timpul sa trecem la treburi serioase, sa discutam cele mai mici detalii si sa gasim cele mai practice solutii. A venit vremea sa arati cam ce poti sa faci la serviciu si sa demonstrezi ca orice mica schimbare conteaza. Spre deosebire de ultima Luna Plina din Leu, care era despre a privi totul in amsamblu, de a vedea imaginea la nivel grandios, acum accentul se pune pe cele mai mici amanunte pe care, de cele mai multe ori, nici nu le bagam in seama. Ganditi-va la aceasta situatie prin prisma citatului lui Neil Armostrong: “Un pas mic pentru om, dar unul gigant pentru umanitate!”.

Cum afecteaza Luna Plina in Fecioara zodia ta?

Luna Plina in Fecioara – BERBEC

Aceasta Luna plina iti scoate la lumina toate preocuparile practice care te fac sa muncesti din greu pentru a-ti realiza visurile. Lumina reflectoarelor poate fi pusa pe detaliile unui proiect sau ale unei intelegeri, asupra conditiilor de munca, asupra echilibrului munca-viata, sau poate asupra eficientei muncii tale. Sau poate scoate in evidenta o problema de sanatate si actiunile pe care ar trebui sa le intreprinzi pentru a le rezolva. Acest moment necesita altruism, angajament fata de ceilalti, dar si angajament fata de propriile nevoi in ceea ce priveste sanatatea si bunastarea. Renunta la bagajele inutile si mergi pe drumul tau!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Luna Plina. Semnificatii astronomice si astrologice. Superstitii de Luna plina

Citeste-ti si horoscopul zilei aici!

Luna Plina in Fecioara – TAUR

Aceasta Luna plina iti aduce mai multa bucurie, mai multa creativitate si mai mult romantism. Este timpul sa faci ceva concret pentru a te exprima, pentru a-ti calcula riscurile, pentru a-ti atinge obiectivele si pentru a-ti creste pozitia sociala. Lumina reflectoarelor se va opri, in cazul tau, asupra copiilor si a pasilor pe care ar trebui sa-i intreprinzi in imbunatatirea relatiilor cu ei. Poti cere sfatul si sprijinul prietenilor si colaboratorilor tai. Acest lucru poate contribui la sporirea creativitatii si la imbogatirea ideilor pe care le ai.

Luna Plina. Semnificatii astronomice si astrologice. Superstitii de Luna plina

Citeste-ti si horoscopul zilei aici!

Luna Plina in Fecioara – GEMENI

Lumina reflectoarelor se indreapta asupra casei, familiei si a tuturor lucrurilor care tie iti ofera siguranta, securitate si confort. Ce a inceput ca o oportunitate de a-ti extinde orizonturile, continua ca o clarificare asupra lucrurilor care te fac sa te simti ca apartii unui loc unde sa faci radacini, ca esti acasa. Poate ca te hotarasti sa pleci din tara sau sa parasesti localitatea in care esti acum. Sa te muti mai aproape de cineva drag sau care iti impartaseste aceleasi idei si idealuri. Poate ca vrei sa fii mai aproape de un loc de munca ce simti ca ti se potriveste perfect. Fii tot timpul cu ochii pe obiectivele tale si vezi ce poate iesi din ele.

Luna Plina. Semnificatii astronomice si astrologice. Superstitii de Luna plina

Citeste-ti si horoscopul zilei aici!

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 24/02/2021