Prognoza meteo 5 martie 2020. Meteorologii anunță ploi în unele zone din țară - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Prognoza meteo 5 martie 2020. Meteorologii anunță ploi în unele zone din țară

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Prognoza meteo 5 martie 2020. Meteorologii anunță ploi în unele zone din țară
toamna ploaie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - rain-2538429_1920

Prognoza meteo 5 martie 2020. Meteorologii anunță ploi în unele zone din țară. ANM  a emis prognoza meteo pentru ziua de mâine. Deși în unele zone din țară va ploua, temperaturile vor fi în creștere, iar soarele își va face apariția pe timpul zilei.

Prognoza meteo 5 martie 2020. Meteorologii anunță ploi în unele zone din țară

Potrivit meteorologilor, cerul va avea înnorări temporare accentuate și va ploua, pe parcursul zilei, mai ales în regiunile vestice și sud-vestice, mai apoi și în cele centrale. În restul țării, vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată, mai ales spre seară și noaptea local va ploua.

Vremea 5 martie în București

În Capitală, valorile termice se vor menține ușor peste cele climatologic specifice periaodei, deși vor fi în scădere față de ziua precedentă. Cerul va avea înnorări și temporar în prima parte a intervalului va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar cele minime de 5 grade Celsius.

Prognoza meteo completa o gasesti pe REDACTIA.RO.

Data articol: 04/03/2020