5 greseli periculoase pe care le poate face o mamica atunci cand spala hainele bebelusului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

5 greseli periculoase pe care le poate face o mamica atunci cand spala hainele bebelusului

Sfatulparintilor » Bebeluși » Îngrijire bebelusi » 5 greseli periculoase pe care le poate face o mamica atunci cand spala hainele bebelusului
Haine bebeluşi

Oricat de multe hainute i-ai cumpara bebelusului tau, iti va fi greu sa tii ritmul cu cat de repede se murdareste imbracamintea micutului tau. Insa cand vine vorba despre spalarea hainelor unui nou-nascut, lucrurile nu sunt atat de simple precum par.

5 greseli pe care le faci cand speli hainele bebelusului

De la amestecarea hainutelor cu obiectele vestimentare ale adultilor pana la folosirea unui detergent nepotrivit, exista mai multe greseli pe care multe mamici le fac, fara sa isi dea seama cum pot afecta acestea sanatatea micutului lor. Iata care sunt cele mai frecvente astfel de greseli si ce poti face pentru a le evita:
Speli hainutele la o temperatura nepotrivita

 

Temperatura ideala pentru a curata hainele bebelusului este cuprinsa intre 30 si 40 de grade Celsius. Aceasta temperatura asigura indepartarea eficienta a murdariei si distruge bacteriile periculoase pentru copilul tau. Insa din dorinta de a curata hainele mai repede sau a fi sigure ca acestea sunt perfect igienizate, multe mamici aleg un program de spalare la temperaturi foarte inalte.

 

Citeste continuarea pe COPILUL.RO

Data articol: 07/06/2019