Horoscop DRAGOSTE 12-18 august 2024. Marte si Jupiter ne schimba credintele in amor. Ce bariere depasim? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop DRAGOSTE 12-18 august 2024. Marte si Jupiter ne schimba credintele in amor. Ce bariere depasim?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Horoscop DRAGOSTE 12-18 august 2024. Marte si Jupiter ne schimba credintele in amor. Ce bariere depasim?
horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pexels-com - affection-afterglow-backlit-blur-556667
Credit foto: Pixabay.com

Iata horoscop dragoste saptamanal 12-18 august 2024. Este necesara o revizuire pentru noi toti in aceasta saptamana in ceea ce priveste chestiunile inimii. Pe masura ce Mercur retrogradeaza in Leu miercuri, putem reconsidera ce ne aduce bucurie sau putem rescrie un scenariu romantic actual (sau din trecut) astfel incat sa aiba in sfarsit sens. In aceeasi zi, Marte, plin de initiativa, va face o conjunctie exacta cu Jupiter, permitandu-ne sa facem un salt mare de credinta in viata noastra amoroasa si sa urmarim ceva ce ne dorim de mult timp. Deoarece Marte si Jupiter sunt in Gemeni, aceste planuri ar fi putut trai doar in mintea noastra pana acum. In cele din urma, vom avea curajul necesar pentru a actiona conform gandurilor noastre — si s-ar putea sa ne bucuram de o recompensa delicioasa datorita acestui lucru! Totusi, pana vineri, Marte se va lovi de Saturn. Acest lucru ar putea parea ca o bariera pe care trebuie sa o depasim in legatura cu acest plan. Ne dorim ca lucrurile sa avanseze mult mai repede decat probabil se intampla. Aminteste-ti, orice miscare este mai buna decat nicio miscare. Fii rabdator!

Mai multe despre contextul astral al saptamanii, in Horoscopul general al saptamanii.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec

Un inceput de saptamana aglomerat, cu multe sarcini de familie de dus la bun sfarsit. Nu prea iti sta gandul la amor, insa nici acest capitol nu este de neglijat. Daca esti singur, sfarsitul saptamanii se anunta “fierbinte”. Cateva intalniri amoroase te pot duce in al noualea cer.

Horoscop special. Aceste TREI ZODII se pot RELAXA în timpul retrogradului lui Mercur din august 2024

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Luni 11 august 2024

Final de vară cu CINCI astre RETROGRADE. Ce ne aduc bun și cum să le facem față

Horoscopul dragostei Taur

In viata amoroasa, pasiunea si emotia vor atinge cote fierbinti in weekend. In acelasi timp, va trebui sa obtii o reasigurare de la partener, deoarece insecuritatea te destabilizeaza. Ai grija sa nu exagerezi, deoarece incarcatura emotionala va fi intensa. Daca esti singur,actioneaza cu incredere. Nu-ti lasa propriile ganduri sa iti puna piedici. Fii sincer si deschis cu potentialul partener.

Horoscop special. Aceste TREI ZODII se pot RELAXA în timpul retrogradului lui Mercur din august 2024

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Luni 11 august 2024

Final de vară cu CINCI astre RETROGRADE. Ce ne aduc bun și cum să le facem față

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 11/08/2024