Horoscop saptamanal Minerva 12-18 noiembrie. Previziuni pentru toate zodiile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop saptamanal Minerva 12-18 noiembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop saptamanal Minerva 12-18 noiembrie. Previziuni pentru toate zodiile
zodiac - horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - capricorn-2689947_1920

 

 

BERBEC

Trebuie sa accepte lucrurile asa cum se intampla si sa nu se impotriveasca. Revelaţii asupra lumii nevazute, relaţie care ţine de metafizica, realitatea de Dincolo. Pentru unii este vitala insa incheierea unui ciclul al invaţarii, pentru alţii reluarea si finalizarea, lucrurile vin intr-o cascada de fapte si de nevoie care se impletesc armonic, iar Berbecii au energia necesara sa le rezolve intr-o maniera proprie. Citește continuarea.

 

 

TAUR

Pentru unii perioada aduce o evoluţie fulminanta, pentru alţii o asezare a lucrurilor asa cum si le doresc, iar pentru alţii, pur si simplu o stare de bine cum nu au mai trait ei de multa vreme. Faţa de ceea ce a fost este bine, asa am putea sintetiza evoluţia nativilor Taur in saptamana care vine, sensibilitatea funcţioneaza la maximum intr-o simbioza perfecta cu pragmatismul lor, mai ales cand se pune problema financiara. Citește continuarea.

 

 

GEMENI

Sunt poate cei mai cei mai degajaţi nativi. Nu pun la suflet lucrurile care ii deranjeaza, ignora ceea ce pe alţii i-ar speria si fac doar ceea ce le spune instinctul sa faca. Fiecare zi este o noua experienţa pentru ei si de fiecare data promit ca vor invaţa cat mai multe din ceea ce li se intampla. Deschisi la experienţe noi nu se vor da in laturi sa intre in tot felul de combinaţii care de care mai ciudate si din care, cu nonsalanţa tipica nu vor lua decat ceea ce ii intereseaza pe ei. Citește continuarea.

 

 

RAC

Iata-i pe nativii care se plang de toate relele desi as spune ca lucrurile nu stau chiar asa. A, ca nu deţin controlul asa cum le-ar place, asta este altceva. Sa fim seriosi, nu s-au mai bucurat de calmul acesta de foarte multa vreme. Teama si nesiguranţa sunt marele lor handicap pe care o viaţa intreaga se lupta sa il depaseasca, unii reusesc, alţii nu. Citește continuarea.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 10/11/2017