Cu siguranţă că ne plac aceste reţete. Mâncarea făcută cu carne tocată este parcă mai gustoasă şi mai rapidă. Şi, în plus, unele dintre cele mai îndrăgite mâncăruri româneşti se fac cu carne tocată – mici, sarmale, chiftele, ardei umpluţi, drob.
Începem însă acest articol prin a vă atenţiona să nu cumpăraţi carne tocată la întâmplare, din primul magazin ieşit în cale. Există o mare probabilitate să mâncaţi carne de o calitate îndoielnică, îmbunătăţită cu mulţi aditivi, ca să aibă un aspect plăcut. Cea mai bună soluţie? Să tocaţi carnea acasă sau să mergeţi la o măcelărie care oferă serviciul de a toca carnea pe care aţi ales-o.
Acestea fiind spuse, haideţi să vedem 10 reţete cu carne tocată care ar putea rivaliza la bunătatea gustului cu sărmăluţele:
RETROGRADUL lui MERCUR din 25 NOIEMBRIE poate AGITA aceste 3 ZODII
Lecția DIVINA pe care fiecare ZODIE trebuie să o ÎNVEȚE înainte de 2025