Cum sa asezonezi legumele cu condimentele corecte - Sfatulparintilor.ro
Ultimele
de 14 ani pentru voi

Cum sa asezonezi legumele cu condimentele corecte

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » Cum sa asezonezi legumele cu condimentele corecte
Ce condimente sa folosesti pentru a face legumele mai gustoase.

Multora dintre noi ni se întâmplă să nu fim fani legume. Mai ales dacă nu sunt făcute împreună cu carne, care să le dea gust. Ceea ce nu este bine pentru sănătatea noastră, întrucât ar trebui să reducem cantitatea de carne.

 

Legumele sunt foarte bune la gust. Dar asta dacă le facem în mod corect, fără să le fierbem prea mult ca să le stricăm textura şi culoarea şi adăugându-le condimentele care li se potrivesc.

 

 

Sparanghel

Sparanghelul are o aromă puternică. El merge bine cu busuioc, mărar, maghiran, muștar, nucșoară, oregano, rozmarin şi tarhon.

Sfecla

Sfecla are un gust un pic dulce. Pentru ea am putea folosi condimente picante şi multe ierburi: busuioc, chimen, arpagic, cuișoare, coriandru, mărar, ghimbir, salvie, cimbru și tarhon.

Broccoli

Broccoli este foarte versatil. Poţi alege orice gust îţi place şi nu ai cum să greşeşti. Cel mai adesea se găteşte împreună cu busuioc, arpagic, mărar, usturoi, ghimbir, maghiran, oregano, ardei iute, rozmarin, salvie, tarhon şi cimbru.

Citeste continuarea pe GASTROPEDIA.RO.

Cuvinte cheie:
Data articol: 19/07/2017