Cum să scapi de scamele de pe hainele negre - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum să scapi de scamele de pe hainele negre

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Cum să scapi de scamele de pe hainele negre

Scamele de pe hainele negre se văd cel mai bine și nici nu se desprind cu una, cu două. Iată câteva trucuri ușoare care te vor ajuta să scapi de ele rapid, în câteva secunde înainte să ieși din casă.

Scamele se lipesc foarte ușor de hainele din bumbac sau din lână care sunt moi și catifelate. Nu este deloc o plăcere să ajungi la birou cu un sacou elegant sau cu o pereche de pantaloni călcați la dungă, dar plini de puf și scame. Dar ai la îndemână trei soluții pe care le poți folosi și acasă, și la birou ca să scapi rapid de scamele inestetice.

3 trucuri să scapi de scamele de pe hainele negre

  1. Dacă nu ai la îndemână un roller cu hârtie lipicioasă pentru a curăța scamele, poți folosi oricând orice bandă adezivă sau scotch. Înfășoară banda adezivă pe mână, cu suprafața lipicioasă la exterior și adună scamele în numai câteva secunde.
  2. Umezește-ți palmele cu puțină apă sau cu soluție dezinfectantă pentru mâini și scamele se vor lipi imediat de palmele tale. Dacă ești acasă, poți adăuga și câteva picături de oțet în apă pentru efect antistatic.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Data articol: 06/04/2019