10 trucuri rapide de curatenie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 trucuri rapide de curatenie

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » 10 trucuri rapide de curatenie

Sunt o multime de lucruri de pus la punct atunci cand trebuie sa faci curatenie. Pentru a economisi timpul, iata 10 trucuri rapide de curatenie pe care sa le aplici in casa ta.

 

  1. Arunca maculatura

Arunca toate ziarele, revistele, cataloagele care iti ocupa loc in casa. Dincolo de faptul ca vei scapa de o sursa de acumulare de praf, vei beneficia si de mai mult spatiu in care sa depozitezi obiecte mai utile.

 

 

  1. Utilizeaza servetelele dezinfectante

Servetelele dezinfectante pe care le gasesti la supermarket te salveaza de o multime de probleme. Curata repede si indeparteaza germenii de pe o multime de suprafete, de la frigider si aragaz, la blatul din bucatarie. Acestea merg la fel de bine si pe manerele dulapurilor, clante, telecomanda si chiar telefoane.

 

 

  1. Curata presul de la intrare

Presul de la intrare este menit sa impiedice murdaria de pe talpi sa ajunga in casa. Iar daca presul de afara este murdar, cu siguranta acea mizerie va ajunge mai devreme sau mai tarziu si in casa.

 

 

  1. Arunca recipientele goale

Multi dintre noi parca nu se indura sa arunce recipientele goale care, poate, le vor folosi la ceva. Insa, de cele mai multe ori zac prin diverse locuri, aduna praf si nici ca vor fi folosite vreodata. Arunca-le pe toate!

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 19/12/2016