Orascolscop 30 septembrie - 6 octombrie. Mesajele Osho Zen Tarot - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Orascolscop 30 septembrie – 6 octombrie. Mesajele Osho Zen Tarot

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Orascolscop 30 septembrie – 6 octombrie. Mesajele Osho Zen Tarot

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”- .. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

astrocafe.ro


Iata mesajele pentru saptamana 30 septembrie – 6 octombrie 2013.

 

 

Berbec – Mintea

Esti prins in capcana mintii si nu faci altceva decat sa repeti tot ce ai adunat de-a lungul timpului. Ai fi de-a dreptul surprins daca ai nota intr-o zi toate gandurile care iti trec prin cap. Ele sunt precum un nor care te blocheaza sa vezi toate acele posibilitati care iti stau la dispozitie in fiecare moment. Indiferent cu ce situatie te confrunti, aminteste-ti ca exista intotdeauna o solutie, chiar daca nu o poti vedea imediat. Cheia este sa practici vizualizarea “solutiei perfecte” cu ochii mintii. Cu cat poti vizualiza, iti poti imagina, mai multe solutii, cu atat mai repede o vei atrage pe cea mai buna pentru tine.

 

 

Taur – Atasamentul de trecut

Tot preocupandu-te sa rascolesti in cutia cu amintiri, nu faci altceva decat sa stai cu spatele la acele binecuvantari care se revarsa asupra ta in momentul prezent. E timpul sa accepti ca trecutul este o iluzie si orice efort de a-l repeta reprezinta o cale sigura de a ramane blocat intr-un vechi tipar. Observa ce resentimente sau vechi suparari iti impovareaza inima. Unul dupa altul renunta la aceste lanturi, iertandu-i pe cei implicati, inclusiv pe tine insuti. Fii constient de darurile pe care fiecare rana din trecut ti le-a oferit si astfel vei putea sa ierti mult mai usor.

 

 

Gemeni – Compromisul

Compromisurile pe care le-ai tot facut in ultima perioada incep sa-si arate beneficiile, dar din nefericire gustul lor este amar. Una este sa iesi in intampinarea opiniilor altei persoane, sa-i intelegi punctul de vedere diferit de al tau si cu totul altceva este sa iti tradezi propriul adevar. Incearca sa intelegi de ce cauti aceste compromisuri, caci mai devreme sau mai tarziu vei realiza ca ele nu iti sunt de nici un folos. Ai incredere in ceea ce-ti spune inima , caci ea te ajuta sa ramai centrat nu doar pe continut, ci si pe scop. Ramai deschis si ai rabdare – ghidarea va veni inainte ca tu sa iti dai seama.

 

 

Rac – Solitudinea

E posibil sa treversezi o perioada in care simti ca cei din jur nu accepta adevarurile tale interioare sau te simti singur. Daca te confrunti cu o asemenea situatie in clipa de fata, constientizeaza faptul ca ai optiunea singuratatii sau a solitudinii si ca intreaga responsabilitate iti apartine. Fii propria ta lumina! Nu mai este nevoie sa cauti in van pentru orice, sau sa te temi ca ceea ce cauti nu este acolo, sau daca este, ca il vei rata. Ai in jurul tau un grup de ghizi numiti “runners” care sunt pregatiti, doritori si capabili sa te ajute sa gasesti exact ce cauti. Relaxeaza-te si “pune-i la treaba”.

 

 

 

Leu – Experimentarea

Daca nu te-ai mai bucurat de mult de soaptele delicate ale naturii, a sosit momentul sa o faci si sa experimentezi comuniunea cu aceasta. Natura este plina de secrete ce-ti pot fi revelate daca o abordezi cu simplitate si smerenie. A fi intr-o stare de urgenta continua iti diminueaza capacitatea de constientizarea aruncandu-te intr-un vartej, si te impiedica sa auzi ghidarea subtila si intuitiva a sufletului. Stabileste un ritm mai lejer si ai incredere ca ai destul timp pentru tot ce ti-ai propus sa faci. Elementele necesare succesului tau, inca nu sunt complet prezente, dar isi vor face aparitia cat de curand, prin spatele scenei.

 

 

 

Fecioara – Integrarea

Situatia conflictuala in care te afli isi are originea in interiorul tau – daca nu se rezolva aici, nu va putea fi rezolvata nici in alta parte. Se spune ca nu exista situatii de urgenta, ci doar oportunitati si invitatii pentru cresterea sufletului. E posibil, insa, ca unele lucruri sa para mai intense si urgente decat altele, dar amintindu-ti sa respiri corect acestea vor putea fi rezolvate cu usurinta. Respiratia este poarta catre al saselea simt si de accesare a energiilor inalte. Acum nu e nevoie sa stii ce ai de facut, sau sa ai un plan de actiune. Doar continua sa respiri si fii deschis in inima si mintea ta pentru a primi ghidare.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 30/09/2013