Horoscopul saptamanii 29 iulie-4 august prezentat de Astrocafe.ro - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul saptamanii 29 iulie-4 august prezentat de Astrocafe.ro

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscopul saptamanii 29 iulie-4 august prezentat de Astrocafe.ro

Iata horoscopul saptamanii 29 iulie-4 august 2013 prezentat de

astrocafe.ro

 

Berbec – Ramane valabila atentionarea in cazul programului tau, mult prea variat si mult prea aglomerat pentru cat poti duce. Este o saptamana in care resursele tale pretuiesc mai mult decat iti imaginezi, mai ales pentru faptul ca trebuie sa faci in asa fel incat nivelul de energie sa ramana in permanenta la un nivel onorabil. In special in ulima zi a lunii iulie, calmul si rabdarea iti sunt necesare pentru a depasi cu bine eventualele obstacole intalnite. Stapanul semnului tau solar, Marte, se afla intr-un aspect tensionat cu Uranus, cel care aprinde scanteia razboiului – nu cheltui pentru familia si casa ta mai mult decat este cazul.

 

Taur – Pentru tine saptamana incepe cu vesti bune. Si nu doar intr-un singur domeniu de viata. Mai ales daca esti in concediu si mai ales daca te afli in preajma persoanei dragi, fericirrea iti este garantata. Si asta pentru ca Venus, Mica Benefica, isi face simtita influenta in ceea ce te priveste, exact in segmentul rezervat acestui sector al vietii tale. Iti este foarte usor sa atragi de partea ta oamenii de care ai nevoie, in special in prima jumatate a saptamanii. Fii creativ si nu iti conditiona succesul in functie de doleantele celor din jur. La sfarsitul saptamanii, inspiratia ta se afla la cote maxime. Poate ca ar fi bine daca ai parasi urbea aglomerata in cautarea ideilor vizionare.

 

Gemeni – Incet, incet, incepi a culege roadele muncii tale din ultimele trei-patru luni. Este o saptamana in care inca ai mult de lucru si termene de respectat, ori lucrari si proiecte de predate. Insa, cu toate acestea, mai ales in a doua parte a saptamanii, energia de care ai nevoie iti va fi accesibila. Profita de ocazie si nu te opri, caci altfe, lucrurile si influenta astrala se pot intoarce impotriva ta, iar efectele pot fi de la insomnii la neplacute strai interioare. Cuadratura intre Marte si Uranus, perfectata ca aspect pe 1 August, te poate face sa fii ori inaccesibil pentru ceilalti, ori deloc un bun colaborator. O zi numai buna de petrecut la piscina sau la picnic, in cerc restrans.

 

Rac – Orice s-ar intampla, nu iti pierde zambetul sarmant, rabdarea si nervii, mai ales la inceputul saptamanii; si mai ales la locul de munca. Pot interveni sicane sau neplaceri, cauzate de figurile superioare ierarhic, oameni care fac tot posibilul sa iti faca viata un cosmar. In special pe 31 iulie si 1 august, evita sporturile extreme, neatentia si graba. Daca ai putea sa iti iei liber in aceste doua zile, ar fi minunat – nu doar de la la locul de munca, ci si de la ceea ce presupune agitatie, graba si compromis. Cu toate acestea, vesea buna este aceea ca viata ta sentimentala se imbunatateste vazand cu ochii, dar nu lua decizii importante in privinta aceasta ,in aceasta saptamana.

 

Leu – Si in cazul semnului tau solar este vorba de o saptamana in care interdictiile sunt recomandate, in special in ceea ce priveste … ideile inovatoare. Nu te grabi sa lansezi idei si noi concepte, doar pentru ca tu crezi ca acestea sunt posibile. Cu greu oamenii vor rezona cu acestea, deocamdata. Ideal ar fi sa le notezi undeva, iar spre sfarsitul acestei saptamani sa incepi a le analiza cu atentie. In schimb, este o perioada foarte buna pentru a te ocupa de finantele tale, pentru a cauta noi moduri de a obtine venituri suplimentare si din surse alternative. Desi prima zi a saptamanii iti poate evidentia anumite oportunitati, atentia iti poate fi distrasa usor de gandurile negre. Evita-le.

 

Fecioara – Recomandarile incep cu un mare “Nu”, in special in ceea ce priveste finantele. Nu imprumuta bani sau lucruri de valoare si nu garanta pentru nimeni, caci rasturnari de situatie sunt foarte posibile, iar imaginea ta ar putea avea de suferit. In ceea ce priveste disputele provocate de bani cu partenerii (de viata sau de afaceri), incearca sa nu spui tot ce ai pe suflet, caci este posibil ca ceea ce rostesti sa fie amplificat (ca sens si intentie) de perceptia interlocutorilor. In ceea ce priveste cel mai important barbat din viata ta (tata, fiu etc), incearca sa il protejezi, fie si doar fiind acolo, langa el, atunci cand are nevoie de ajutorul tau.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 28/07/2013