Shop
Ultimele 100 de articole

8 lucruri posibile dupa operatia de cezariana

15 ianuarie 2016, , Vizualizări: ...
cezariana - sfatulparintilor.ro - foter_com

Daca ti-ai planificat nasterea prin operatie cezariana sau medicul solicita interventie chirurgicala in timpul nasterii in cazul aparitiei unor eventuale complicatii, pot aparea cateva elemente surpriza, la care multe mame nu se asteapta.

 

Iata 8 lucruri mai mult sau mai putin surprinzatoare survenite dupa nasterea prin cezariana, asa cum reies dintr-un sondaj realizat de site-ul about.com.

 

 

  1. Sangerari post-partum

Sunt femei care au sangerari post-partum, desi in timpul interventiei chirurgicale s-au efectuat manevrele de curatare a uterului. Totusi, acesta este doar un mit. Sangerarile sunt o forma de vindecare a locului in care a fost placenta si nu o simpla curatare a uterului.

 

 

  1. Suete cu medicul

Sunt femei care au declarat ca dupa ce bebelusul a fost adus pe lume, medicul s-a relaxat si in timpul celorlalte interventii medicale a inceput sa vorbeasca cu restul personalului despre planurile sale de weekend.

 

 

  1. Ramai singura

Pot fi situatii in care, dupa nasterea bebelusului, toata lumea sa aiba cate ceva de facut. Astfel incat femeia sa se simta singura.

 

 

  1. Tulburari de memorie

Sunt femei care au declarat ca nu isi mai amintesc cateva ore si chiar zile de dupa nasterea bebelusului. Medicamentele care se prescriu dupa nasterea prin cezariana nu au un efect atat de puternic asupra memoriei. Daca simti ca ceva nu este in regula, cere sfatul medicului cu care ai nascut.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu