Shop
Ultimele 100 de articole

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 12-18 ianuarie

12 ianuarie 2015, , Vizualizări: ...
wisdom of hidden realms

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 12 – 18 ianuarie 2015.

astrocafe.ro

 

Berbec – The Eagle King

In aceasta saptamana esti provocat sa privesti dincolo evenimentele curente, pentru a descoperi scopul real care se ascunde in spatele lor. Multe dintre situatiile cu care te confrunti nu par sa fie in acord cu ceea ce stiai tu si e posibil sa experimentezi o stare de confuzie, care iti poate crea un oarecare disconfort mental. Daca nu reusesti sa vezi padurea de copaci, ar fi de dorit sa faci un pas in spate si sa iei in considerare faptul ca ai putea discuta cu o persoana apropiata care are o viziune de ansamblu pertinenta.

 

 

Taur – The Resting Tree

In saptamana care urmeaza, contextul in care te afli poate sa iti provoace o stare de agitatie, insa ia aminte ca toata aceasta “nebunie” mentala si fizica nu iti sunt de folos, cel mult te consuma si te transforma intr-un robot. Linisteste-te si acorda-ti mai multa atentie, caci e posibil ca acum sa faci unele greseli pe care mai tarziu le vei regreta. Te poti intoarce oricand la acele lucruri pe care le ai de facut, dar pentru a le rezolva in liniste si cu usurinta. Doar avand mintea clara vei stii exact cum si ce ai de facut pentru a reusi.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu