Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 11-17 ianuarie - Sfatulparintilor.ro
Shop

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 11-17 ianuarie

12 ianuarie 2016, , Vizualizări: ...
enchanted-map

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 11 – 17 ianuarie 2016.

Berbec – One-Ring Circus

Poate ca uneori ai senzatia ca nu primesti ajutor sau ca tu duci tot greul. E posibil sa te afli intr-un moment in care iti folosesti gresit puterea. Renunta la nevoia de a controla directia vantului si lasa-i si pe ceilalti sa-si joace rolurile. E inutil sa fii invincibil, sa ai toate raspunsurile sau sa fii salvator. Desi ai fost dezamagit in trecut, si multe din exepriente ti-au slabit increderea in tine, in ceilalti sau in Dumnezeu, e momentul sa-ti recapeti curajul de a fi tu insuti si de a-ti manifesta deplin iubirea de sine.

 

Taur – Listening

Daca ai impresia ca nu te faci auzit, ca nimeni nu te asculta, ca nu esti aprobat, acum e momentul sa-ti transmiti mesajul in fata tuturor. Deschide gura, e timpul ca vocea ta sa fie auzita in sferele tale de influenta. Acum poti spune, si cere, clar ce-ti doresti. Fii atent la ce vrei sa manifesti in lumea materiala, pentru ca s-ar putea sa nu fii de acord cu pretul ce trebuie platit la final. Alege sa meditezi, sa te relaxezi, sa respiri profund si astfel iti va fi mult mai usor sa primesti cele mai bune raspunsuri in ceea ce te priveste.

 

 

 

Gemeni – Intention

In acest moment, obiectivele tale s-au implinit. Universul e pe cale sa-ti aduca un dar, ca dovada ca ti-ai atins tinta. Manifesta recunostinta fata de toti cei care ti-au fost alaturi, si te-au ajutat pana acum, caci bunele lor intentii te-au inspirat si te inspira in continuare in tot ceea ce-ti propui. Modul in care vei stabili sa raspunzi in fata unor circumstante date, cum ar fi o afacere esuata, te va conduce in a-ti atinge misiunea din aceasta viata. Credinta ta faureste harta, dar soarta este determinata de modul in care te angrenezi in acesta calatorie.

 

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu