Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Angel Therapy pentru perioada 21-27 martie - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Angel Therapy pentru perioada 21-27 martie

21 martie 2016, , Vizualizări: ...
Angel Therapy 1- Doreen Virtue

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Angel Therapy” – Doreen Virtue. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 21-27 martie 2016.

 

astrocafe

Berbec – If You Get Nervous, Focus on Service

In zilele care urmeaza este posibil sa ti se “ceara” sa le vorbesti unor persoane apropiate din experienta ta sau chiar sa iti folosesti energia intr-un proces de vindecare. De evitat ar fi sa nu cazi in capcana fricii de a nu stii ce ai de spus sau facut si sa te lasi ghidat de inspiratie avand incredere deplina ca nu vei gresi. Fiecare persoana care vine in contact cu tine in aceasta saptamana poate fi un mesager spiritual ce iti aduce sustinerea necesara in a reusi in ceea ce-ti propui. Primeste-i cu inima deschisa!

 

 

 

Taur – Books

Unul din scopurile care te definesc si te desavarsesc in mod special este acela care implica scrisul, cititul, tiparirea sau chiar punerea in vanzare a unor carti ce au ca subiect spiritualitatea. Probabil ca in ultima perioada te-ai intrebat ce altceva poti face pentru a-ti aduce acum mai multa bucurie sau implinire in viata, asadar aceasta carte iti ofera un indiciu referitor la directia catre care sa te uiti sau sa te indrepti. Pe de alta parte, acorda mai multa atentie titlurilor de carti care iti suscita interesul sau acelor pasaje pe care le citesti.

 

 

 

 

Gemeni – Shield Yourself

In aceasta saptamana in prim plan apare dorinta de a te proteja de acele energii pe care le poti percepe ca nefiindu-ti benefice. Sensibilitatea ta este crescuta acum si este posibil sa intri in contact mult mai usor cu energiile persoanelor din anturajul tau, ceea ce te poate face sa te simti mai obosit, lipsit de puterea de a te concentra sau chiar suparat. Te poti pune la adapost doar folosind puterea intentiei, de a fi in siguranta, sau poti apela la protectia uneia dintre entitatile angelice cu care ai o legatura mai profunda.

 

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu