Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop saptamanal BANI si CARIERA pentru 18-24 iunie 2018. Neptun retrograd iti pune pe ganduri motivele de bani si job?

17 iunie 2018, , Vizualizări: ...
horoscop saptamanal bani - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - bank-note-209104

 

Horoscop saptamanal BANI. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

horoscop bani - balanta

La munca, aceasta saptamana iti va aduce multe sanse sa iti implinesti obiectivele. Vei fi in stare sa faci noi starturi sau noi colaborari ce iti vor aduce satisfactie. Nu lasa nicio situatie nefinalizata, altfel va trebui sa ajustezi lucrurile pe parcurs ceea ce poate sa nu iti fie in mare avantaj. In finante, ai obligatii si debite de rezolvat neaparat ; evalueaza-ti corect intentiile de cheltuieli pe orice domeniu fata de nevoile tale reale si cu cat castigi realist.

 

 

 

Horoscop saptamanal BANI. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

horoscop bani -scorpion

In domeniul profesional, te vei descurca destul de bine, in ciuda intarzierilor cu care te vei confrunta la unele planuri din cauza influentelor negative a alinierii planetare. Noi inceputuri sunt acum posibile si vei putea sa pavezi calea pentru noile planuri si schimbari in zona muncii tale. Finantele tale se imbunatatesc incet dar sigur, asa ca nu amana sa iti rezolvi toate obligatiile financiare si datoriile de pe rol.

 

 

 

Horoscop saptamanal BANI. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

horoscop bani - sagetator

Energia si caracterul tau dinamic te vor ajuta sa te descurci cu unele dificultati care par sa apara la locul de munca. Miscarile pripite nu te vor ajuta, asa ca mai bine evita-le. Fii rabdator si vei reusi. In finante, lucrurile nu sunt asa de satisfacatoare precum ai dori sa fie. Dar ele se imbunatatesc gradat pe masura ce noi oportunitati iti vor creste veniturile lunare.

 

 

 

Horoscop saptamanal BANI. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

horoscop bani - capricorn

Draga Capricorn, a venit vremea ca lucrurile sa se puna in miscare si in cariera dar si in finantele tale. Toate incercarile tale recente in sfarsit dau rezultate si acum vei putea gasi o cale spre a-ti indeplini visele. Nu face nicio miscare pripita. Pasii inceti dar siguri iti vor aduce cele mai bune rezultate. Nu lasa saptamana sa se iroseasca, chiar daca trebuie sa faci putin mai mult efort.

 

 

 

Horoscop saptamanal BANI. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

horoscop bani - varsator

La munca, lucrurile vor fi excelente; favorurile planetare pe care le primesti te ajuta sa stabilesti contacte importante cu cei superiori tie carora le poti inainta propuneri si planuri fructuoase pentru viitor. In finante, situatia se poate considera oarecum dificila. Trebuie sa faci miscarile corecte care sa te ajute sa iti cresti veniturile si sa eviti pe acelea care te imping spre cheltuieli inutile. Rezolva-ti datoriile de orice fel, fie si doar o factura de utilitati si nu le mai neglija, nu e un semn bun in Univers amanarea platilor.

 

 

 

Horoscop saptamanal BANI. PESTI (19 februarie – 20 martie)

horoscop bani - pesti

In aceasta saptamana te pot astepta noi inceputuri financiare. Vei fi in stare sa materializezi planuri si asta iti va creste starea de spirit. Aspecte care ti-au dat batai de cap vor fi rezolvate in cel mai bun mod posibil, ceea ce implica si sustinere din partea colegilor. Finantele tale sunt intr-un stadiu destul de bun si vor fi imbunatatite in viitor. In aerul tau pluteste un vag sentiment de usurare si optimism pe care ar trebui sa il simti si sa il amplifici.

 

 

 

Sursa adaptare: horoscopefriends.co.uk

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu