Cum vor fi influențate zodiile de echinocțiul de toamnă 2017

11 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
pesti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - fish-2686842
În următoarele 3 luni de zile, odată cu echinocțiul de toamnă de pe 22 septembrie și până la solstițiul de iarnă, fiecare zodie va avea parte de schimbări majore, pe care le va resimți în mod diferit. Citește previziunile pentru fiecare zodie în parte, valabile până la Solstițiul de iarnă. Pune în aplicare recomandările și vei avea parte de o toamnă reușită.

 

 

Bebec / Ascendent în Berbec

În următoarele 3 luni de zile încearcă să aduci mai multă iubire în viața ta, pe cât posibil să treci la un alt nivel din punct de vedere afectiv. Partea financiară va fi și ea bine susținută în această toamnă: dacă ai dat bani cu împrumut, aceștia se vor întoarce la tine înmulțiți. Sănătatea va începe să pună probleme, atenție la medicamentele luate după adumite consultări cu internetul, mergi la doctor. Recomandăm să fii atent la ceea ce vei spune, întrucât sunt șanse să-i superi pe șefi.

 

 

Taur / Ascendent în Taur

În următoarele 3 luni de zile vei avea parte de reușite la locul de muncă, cei care se împotriveau ideilor tale recunosc acum că te-au subestimat. Afirmă-te pe cont propriu cât mai mult, vei prinde mai multă încredere în forțele proprii. Iubirea bate la porțile inimii tale, te simți apreciat și te implici în tot ceea ce înseamnă munca în doi, sunt șanse să mai apară un membru în familie. Sănătatea în această perioadă este bine susținută; dacă apar ceva probleme, ele vin de la prea mult stres și asumarea unui număr prea mare de obligații.

 

 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

În următoarele 3 luni de zile vei fi implicat în proiecte de anvergură din punct de vedere profesional, cel mai frumos este că reușești să-l atragi și pe partener. Munca în echipă este recomandată, te vei simți mult mai productiv, vei realiza cât de mult ai evoluat profesional și spiritual. Banii vor veni din mai multe surse, de aceea încearcă să îți plătești datoriile și să pui și ceva deoparte. Atenție la sănătate, pot apărea ceva probleme cauzate de amânarea de pe o zi pe alta de a merge la un consult. Ia decizii categorice pentru a schimba stilul de viață, ai 85% șanse de a reuși doar dacă vei încerca.

 

 

Rac / Ascendent în Rac

În următoarele 3 luni de zile te vei implica mai mult în ceea ce iubești, vei fi aproape de copii, îți vei descoperi poate un talent sau vei începe să faci bani dintr-o activitate la care ai muncit în ultimii 4-5 ani de zile doar din plăcere. Vei simți din plin energia binefăcătoare a meditației, te vei maturiza mai mult.
Șansele de a întâlni marea iubire sunt mari, mai ales la locul de muncă sau într-o deplasare pentru locul de muncă. Cei care doresc să schimbe căminul au posibilitatea ca în această toamnă să li se împlinească visul.
Sănătatea este afectată doar dacă nu o să-ți asumi responsabilitatea vorbelor. Nu mai sta cu frica în sân, aceste stări de îndoială aduc cu ele probleme grave de sănătate, eliberează-ți sufletul.

 

 

Leu / Ascendent în Leu

În următoarele 3 luni de zile sunt șanse să pleci în străinătate, măcar pentru câteva luni. Această experiență este în momentul actual necesară pentru a-ți da seama dacă îți iubești partenerul actual sau nu. Trebuie să te supui tu însuți unui test, chiar dacă va fi greu. Această stare de amorțire în care plutești acum nu va aduce rezultate eficiente decât dacă vei ști ce să urmărești. Partea sentimentală va fi cea mai afectată, o să te chinui singur, întrucât îți este greu să renunți la trecut. Tocmai de aceea rugăciunea și meditația vor fi arme bune pentru acest proces de cunoaștere. Banii vor veni, vei fi sprijinit și de rude din punct de vedere al unei investiții.
Sănătatea nu pune probleme, atenție dacă muncești în medii periculoase, pot fi șanse să fii implicat într-un accident.

 

 

Fecioară / Ascendent Fecioară

În următoarele 3 luni de zile îți va sta gândul la călătorii, la distracții, la începerea unei noi activități profesionale. Toamna pentru tine este un sfătuitor bun, vei simți că toate acum se leagă și o să începi multe activități care îți vor aduce satisfacții profesionale.
Banii vor veni în urma unor deplasări. Dacă vei dori să investești într-un bun, chiar este recomandat să o faci. Atenție, să mai lași rezerve și pentru perioada iernii. Sănătatea este încercată de Nodul Nord, dar nu îți face griji, totul va reveni la normal.

 

Citeste continuarea pe ZODIACOOL.RO.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu