Horoscopul Astrocafe.ro pentru luna aprilie - Sfatulparintilor.ro
Shop

Horoscopul Astrocafe.ro pentru luna aprilie

01 aprilie 2016, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - horoscop martie
Iata ce va rezerva astrele pentru luna aprilie, potrivit Astrocafe.ro.

 astrocafe

În prima parte a lunii ai multă energie, astfel că ai putea să-ți reorganizezi stilul de viață și planurile de viitor. Sunt momente excelente pentru începuturi de orice fel, pornind de la cele mai banale aspecte ale vieții cotidiene, până la turnuri radicale de destin. Totul este să îți controlezi reacțiile, să eviți a discuta cu oricine despre intențiile tale și nu în ultimul rând este bine sa ții cont de experiența ta de viață acumulată. Surplusul de energie canalizează-l spre activități sportive ușoare. După 18 Aprilie vor reveni în atenția ta relațiile cu străinătatea, dar și studiile sau călătoriile. Se recomandă prudență, întrucât gândirea și comunicarea vor fi distorsionate și foarte ușor lucrurile se pot înțelege total eronat. Segmentul financiar se va remarca după 06 Aprilie, astfel că sunt șanse bune de a primi bani, bunuri sau favoruri, fie dinspre locul de muncă, fie din partea celor dragi. Totuși evită cheltuielile nefondate sau implicarea în planuri de investiții.

 

 

Ar fi bine să te menajezi în prima parte a lunii, pentru că sănătatea este vulnerabilă și există un risc mărit de a se evidenția afecțiuni ale capului si sistemului renal. Discreția și discuțiile tăinuite cu persoanele de încredere din anturajul apropiat sunt binevenite. Există conflicte mocnite între colegi care au repercusiuni asupra poziției tale în cadrul colectivului de lucru sau asupra desfășurării activității tale profesionale. Relațiile parteneriale se modifică în preajma datei de 22 Aprilie, în sensul că se va finaliza o etapă importantă. Poate fi vorba despre separare sau divorț sau în cazul unei colaborări, aceasta fie se încheie, fie își modifică radical termenii și condițiile de desfășurare. În plan financiar vor apărea turnuri deosebite vizavi de banii și bunurile folosite și administrate împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Apar cheltuieli majore pe moșteniri, facturi, servicii de care cineva drag are nevoie și îți cere sprijinul financiar sau ești nevoit să achiți niscai daune de pe urma acțiunilor acestor persoane.

 

 

Relațiile cu prietenii continuă să se remarce în prima parte a lunii, existând șanse deosebite de a lega relații cu persoane de bună calitate. Totuși nu te lăsa prea mult pe seama promisiunilor sau informațiilor oferite pe parcursul lunii, de către aceste persoane. După 18 Aprilie este posibil să afli detalii picante despre viața și activitatea unor apropiați și astfel să fii foarte dezamăgit. A doua parte a lunii dinamizează conflictele mocnite în segmentul profesional. Însă în câteva zile, respectiv în preajma datei de 23 Aprilie te vei lămuri despre ce este vorba. Ar fi bine să reevaluezi relațiile colegiale și modul de desfășurare a sarcinilor de lucru. Gândește-te la o nouă ocupație profesională care să-ți mărească veniturile. Relațiile parteneriale vor intra într-un con de umbră, în care va fi nevoie de reluarea unor discuții sau acțiuni vechi și care au rămas cumva nerezolvate sau neînțelese. Prudență, întrucât există riscul de a se destrăma relații sau de se reconsidera contracte de colaborare.

 

Tumultul profesional este interesant, îți aduce responsabilități noi, este posibilă chiar și o funcție de conducere în care să răspunzi de activitatea altor colegi. Dialogurile cu șefii sau cu persoanele oficiale, din cadrul altor instituții pot fi frecvente mai ales în prima parte a lunii, dar te vor ajuta să rezolvi cu succes diverse chestiuni personale sau profesionale. Ți se așterne în cale un alt drum socio-profesional, iar imaginea ta în ochii celorlalți se va îmbunătăți. Totul este să nu forțezi nota, să-ți păstrezi simțul măsurii și să nu te lași impresionat de vorbele mieroase ale unora. Aceștia doresc în secret să profite de pe urma ta sau chiar să te înlăture și astfel, folosind o mască blajină sau binevoitoare îți pun bețe în roate. A doua parte a lunii evidențiază relațiile cu prietenii. Întâlniri, discuții interesante, șanse de a afla noutăți despre unii apropiați de care nu mai știai nimic în ultima vreme. Evită să povestești prea mult despre slăbiciunile sau planurile tale de viitor.

 

 

Ești animat de gânduri mărețe, fiind posibil să te ocupi de studii, cercetări, activități spirituale sau culturale. Călătoriile cu temă vor fi luate în calcul, în sensul că sunt șanse să participi la un curs, un program de instruire personală sau profesională într-o altă localitate. Pe de altă parte, relațiile cu Divinitatea vor intra în sfera ta de interes. Vizitarea lăcașurilor de cult, lecturarea cărților sfinte sau dialogurile cu persoane erudite sunt alte activități de bun augur pe tot parcursul lunii. Relațiile sentimentale devin tensionate începând cu 18 Aprilie, de aceea fii prudent și evită să escaladezi conflicte fără rost. Este posibil să reapară o persoană cunoscută demult, de care ai fost legat sentimental sau ți-ai dorit să te legi astfel, însă lucrurile au degenerat la vremea respectivă. Păstrează-ți cumpătul și nu te lăsa dus de valurile iluzorii ale unei afectivități de moment. În segmentul profesional se conturează schimbări, fie de imagine publică, fie de poziție sau de responsabilități profesionale într-un colectiv de lucru.

 

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

astrocafe

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu