Horoscop 2016: Care sunt zilele la care trebuie sa fii atent in 2016 - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop 2016: Care sunt zilele la care trebuie sa fii atent in 2016

01 ianuarie 2016, , Vizualizări: ...
horoscop calendar zodii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Anul nou abia a inceput. Ce ne va aduce, bun sau mai putin bun, ramane de vazut. Astrologii au intocmit o lista a zilelor mai putin favorabile cu care zodiile se pot confrunta in 2016. Iata care sunt acestea.

 

 

Berbec

Berbecii ar trebui sa fie atenti in zilele de 7 si 12 ianuarie, perioada in care pot resimti o acuta criza financiara, precum si in 27 februarie, cand ar trebui sa evite toate deciziile importante sau activitatile riscante. Intre 17 si 28 aprilie pot aparea cateva turbulente pe care nu le poti rezolva din cauza unor factori externi. In luna iulie, Berbecii ar trebui sa fie precauti in zilele de 4, 16 si 23. In aceste zile riscul unor pierderi financiare este destul de mare. Atentie la semnarea unor contracte. Precautii speciale se anunta si pentru ziua de 13 noiembrie, cand este important sa nu iei decizii importante.

 

 

Taur

Pentru Tauri, zilele de 18 si 21 februarie necesita putina precautie din punct de vedere financiar. In luna mai pot aparea cateva situatii dezamagitoare in zilele de 15 si 18 mai. Poti intampina cateva piedici in zilele de 9 si 13 august. Nu forta nota daca vezi ca nu poti continua linistit. In 18 octombrie se anunta o provocare dificila, pe care o poti depasi cu determinare si curaj. In luna decembrie, zilele de 3 si 17 sunt din categoria “tine ochii deschisi” pentru a nu regreta mai tarziu.

Gemeni

Pentru Gemeni, zilele de 18 si 22 februarie necesita o atentie speciala, mai ales daca au planuri amoroase. Iar in ziua de 28 februarie ar trebui sa amane orice decizie romantica. In cariera pot aparea cateva provocari intre 14 si 17 iunie. Luna septembrie se anunta destul de dificila pentru Gemeni, in special zilele de 1, 5 si 19. Atentie sporita si in luna noiembrie, sa nu te incarci cu mai mult decat poti duce, mai ales in perioada 14-21 noiembrie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu