Remediile feng shui ale anului 2016 - Sfatulparintilor.ro
Shop

Remediile feng shui ale anului 2016

02 februarie 2016, , Vizualizări: ...
remedii feng -shui - proballance

Energiile anuale aduc cu ele un impact important, pentru că se combina cu cele deja existente in casa și ori le amplifică ori vin ca un remediu natural pentru unele dintre ele.

Zona cea mai bună in 2016 este SV (Sud-Vest) pentru că aici va fi energia prosperității și a relațiilor interumane favorabile.

Cea mai nefavorabilă este zona de NE (Nord-Est) care poate aduce blocaje și ghinion. De asemenea centrul casei va fi afectat de o energie negativă ce poate influența sănătatea și necesită remedii

Din punct de vedere calendaristic cea mai afectată lună va fi februarie, pentru că se întâlnesc 2 energii negative ce se potențează una pe alta. Fiți vigilenți dar nu vă panicați dacă lucrurile nu ies așa cum vă doriți. Trece repede!

Se recomandă de asemenea evitarea călătoriilor către zonele de NE. Un exemplu pentru noi este Rusia, unde este posibil să nu fie cea mai benefică excursie! Vă puteți orienta în 2016 către SV: Italia, Spania, Portugalia, sudul Franței etc.

Mă întreba zilele trecute o clientă cum pune ea negru în living, în condițiile in care i se pare o culoare dificilă. Întrebarea ei m-a inspirat să găsesc câteva exemple. Susțin ideea că o amenajare feng shui modernă se face prin design interior si decorațiuni,  așa că am selectat și câteva idei și recomandări accesibile ce cred că vă pot ajuta.

Găsiți mai jos detalii și exemple.

 

 

1. Direcția benefică prosperității: SV

Aici este bine să avem o zonă deschisă, prin care să se poată circula, luminoasă, curată și fără lucruri depozitate care să blocheze energia. Putem pune decorationi ce reprezintă lemn, foc sau pământ. Ne așezăm cu fața către această direcție de câte ori avem ocazia. Putem amplasa aici biroul, cu fața către SV,  televizorul sau calculatorul astfel încât să stăm cu fața la această direcție.

Decorăm cu elemente din lemn, ceramică sau lumânărele colorate roșii, mov sau roz.

Dacă dormitorul este catre SV putem dormi cu capul către aceasta direcție in 2016.

În cazul în care la SV avem debara, baie sau cămară va fi mai greu de stimulat prosperitatea și recomand activarea altor energii benefice, în funcție de analiza feng shui a casei.

Iată câteva recomandări de obiecte de lemn sau ceramică, accesibile, ce pot decora zona de SV in 2016.

Obiecte de lemn, vintage

114179816435484aecb8b74c30-11-20-00decor-perete-rame-foto-511670set_cutie_nuca_de_cocos_1

 

Decoruri moderne dim lemn

h7as-vnelvz9zy45-ev7jnh7as-5581uhm5mnas-n04twh7as-6c3tufof2j5f-i5h57h7as-awpp5bhut86-1izct

 

Obiecte de artizanat din lemn

lemn02_5_3301_2_59

 

Decorațiuni din ceramică

ceramica pisici multicolor 04RM03Vaze-decoratiuni-lavanda_712635

 

Lumânări decorative – în living pot fi aprinse cu condiția să fie permanent supravegheate

de.zod.ade.09lumanare-15-cm-peisaj-de-iarna-albastucilindru9cmmustarLumanaresele.ro

 

 

 

2. Direcția NE în care activează energia negativă ce poate aduce blocaje sau ghinion

Este bine să evităm să stăm cu fața către NE și eliminăm orice obiect activ cum ar fi televizorul, calculatorul, electrocasnice, acvarii. Nu renovăm anul acesta în zonă și o putem folosi chiar și temporar ca zonă de depozitare. Mutăm oglinda dacă este așezată în această zonă. Dacă spre NE avem livingul, bucătăria, holul sau ușa de la intrare, recomand amplasarea de clopoței de metal cu 6 brațe care sa zornăie cat se poate de des. Cei din imagine sunt doar un exemplu. Ei pot fi aurii, argintii, albi, negri sau arămii.

clopotei2

Metalul are rolul de remediu pentru această energie așa că sunt benefice obiecte din metal indiferent de culoare.

suport-lumanari-inox-531538Barattoli-contenitore-metallo-decorato_531307th_441_2_decoratiune-musician492_292_prd435_268_prd

De evitat oglinzile, chiar dacă au ramă metalică pentru că amplifică energia în loc să o domolească.

De asemenea, un alt remediu este apa. Ea poate fi reprezentată prin vase cu apa, culoarea neagră și forma de cerc. Un vas negru, de formă rotundă plin cu apă poate fi un remediu foarte bun.

 

25f54b1375c3f767659467a7e5cba0d5kopA54006120_9140mgkjaa1412135524070

 

 

3. Centrul casei în 2016 este dominat de energia negativă ce poate afecta sănătatea

Estimați unde este centrul casei (vezi detalii în „5 pași simpli pentru a determina zonele energetice din casă”) și încercați să amplasați aici 6 monede de metal legate cu șnur negru. Atenție, în magazinele de specialitate se găsesc legate cu șnur roșu. Roșu reprezintă foc iar focul nu este un remediu recomandat așa că le puteți desface și înlocui șnurul sau, chiar să le lăsați nelegate. Ele se pot pune discret sub covor, sub perna de la canapea, în spatele unui tablou, în lustră sau la vedere, după preferințe. Vi le prezint mai jos cu mențiunea că le găsiți și fără șnur în magazinele online de obiecte feng shui.

3583614_s

Amplasați de asemenea în zonă un vas negru, rotund cu apă, așa cum am descris mai sus.

 

 

 

Gasesti mai multe sfaturi feng shui pe Proballance.ro.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu