Ceapa verde, usturoi, telina sau busuioc. Ce au in comun toate aceste legume? Pot creste din nou din ce ramane dupa ce ai pregatit o salata. Descopera cum sa refolosesti resturile din bucatarie pentru a obtine ingrediente proaspete.
Poate creste din nou daca ai lasat cativa centimetri din tulpina pe care, apoi, o pui intr-un pahar cu putina apa, intr-o camera luminoasa.
Cand usturoiul incepe sa incolteasca il poti pune intr-un pahar cu putina apa. Germenii de usturoi au o savoare mai delicata decat usturoiul matur si pot fi adaugati in salate, paste si alte preparate.
Restul de bok choy trebuie pus intr-un pahar cu apa intr-o zona bine luminata. In 1-2 saptamani, poti transfera planta din apa intr-un ghiveci cu pamant astfel incat sa ajunga din nou la maturitate.
Partea superioara a morcovului trebuie asezata intr-un vas cu putina apa, de preferat langa o fereastra.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2
Cuvinte cheie: legume ghiveci, plante ghiveci