Shop

Visatul este gratis: Top 3 destinaţii sexy de vară

29 iunie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - punta-cana

Este vară afară şi cu toţii suntem cu gândul la peisaje exotice, la nisip auriu şi fierbinte şi la ape albastre şi răcoroase, cu alte cuvinte la destinaţii sexy.

Adevăratele destinaţii sexy sunt cele care te duc departe de realitatea de zi cu zi şi te transportă într-o lume în care toate grijile şi problemele dispar.

Iată câteva dintre cele mai sexy destinaţii. Şi chiar dacă, poate, nu vom ajunge acolo în viitorul apropiat, nimeni nu ne împiedică să visăm.

 

 

 

Punta Cana

sfatulparintilor.ro - punta-cana

Punta Cana este considerată de mulţi una dintre cele mai bune insule paradisiace din întreaga lume. Plaja se laudă cu un nisip de calitate, cu ape clare, cristaline, iar localurile excelente nu sunt deloc puţine. În plus, există o paletă largă de sporturi nautice, care ar mulţumi până şi pe cei mai cârcoţaşi dintre oameni,  din care nu lipsesc navigaţia, scuba diving, jet skiing, snorkeling şi multe altele. În timpul zilei ai la dispoziţie o mulţime de activităţi. Poţi explora Republica Dominicană în jeep. Iar când soarele a aspus poţi gusta câteva specialităţi culinare de la numeroasele restaurante din împrejurimi.

 

 

 

Oahu

sfatulparintilor.ro Oahu-Hawaii

Oahu este cea de-a 3 insulă ca mărime care formează Hawaii şi a găzduit o mulţime de show-uri tv şi multe pelicule au fost filmate aici. Atât Jurassic Park cât şi Lost au fost filmate pe această insulă. Peisajul minunat al insulei este perfect pentru camera de filmat. În plus, insula Oahu are munţi acoperiţi cu verdeaţă, jungle minunate, vârfuri semeţe pe care le-ai putea vizita cât timp de afli pe insulă.

 

 

Langkawi

sfatulparintilor.ro - Langkawi

Langkawi este un grup de 9 insule, adevărate paradisuri terestre. Grupul de insule este situat la 39 de kilometri de Insula principală a Malaeziei. Sunt învăluite în mister şi o mulţime de mituri circulă în legătură cu aceste insule unde ai o mulţime de lucruri de văzut. Acolo se află cele mai frumoase plaje din lume înconjurate de vegetaţie luxuriantă care creează locurile publice în spaţii intime.

 

 

 

Credit foto: travelsexy360.com

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (2)

  1. celina74 spune:

    :)) chiar ca e foarte potrivit titlul articolului …eu de-o saptamana tot vizez la concediu…mai inca 3 saptamani de visare si ma relaxez si eu .

  2. sima spune:

    celina este bine ca poti visa.
    Si eu abia astept sa ajung in faza in care ”vine vara= vine concediul”.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu