13 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre fumat - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

13 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre fumat

01 februarie 2017, , Vizualizări: ...
fumat - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - smoking-951984_1280

Subiectele despre fumat au stârnit mereu discuţii aprinse. Dacă despre fumat se ştie sigur că afectează într-un mod negativ sănătatea, unii consideră totuşi că se exagerează cu campaniile împotriva acestui subiect dacă facem o comparaţie cu drogurile sau chiar alcoolul, care afectează nu doar sănătatea consumatorilor, ci şi creierul acestora.

Cu toate acestea, sunt multe lucruri interesate despre fumat pe care toţi iubitorii de ţigări ar trebui să le cunoască. Până una alta, chiar dacă alegi să fumezi în continuare, măcar să o faci în cunoştinţă de cauză.

 

 

Despre fumat # 1: Zahărul din ţigări

Aproximativ 20% din conţinutul unei ţigări este alcătuit din zahăr, însă nu toţi cei care suferă de diabet cunosc acest lucru. Şi nu se mai ştie ce efecte are arderea zahărului pentru organism.

 

 

Despre fumat # 2: Ţigările light

Ţigările light sunt produse prin combinarea tutunului cu CO2 şi supraîncălzite până când tutunul îşi măreşte volumul într-un mod asemănător cu spuma expandată. Apoi tutunul expandat este pus în aceeaşi hârtie ca şi ţigările obişnuite.

 

 

Despre fumat # 3: Ţigările light şi fumătorii

Fumătorii trag mai puternic din ţigările light şi din cele mentolate decât din ţigările obişnuite ceea ce înseamnă consumul a aceluiaşi nivel de nicotină şi gudron.

 

 

Despre fumat # 4: Ţigările light

Ţigările light sunt produse cu găuri în jurul filtrului pentru a aera fumul în timp ce se trage din ţigără. Mulţi dintre fumători au învăţat să acopere aceste găuri cu degetele sau buzele şi să tragă un fum mai puternic.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu