7 gadget-uri care ne-au schimbat viaţa

19 aprilie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparinitlor.ro - gadget-uri - Free stock Photos.biz

Este imposibil de negat, suntem în era digitală şi gadget-urile sunt cele care ne conduc viaţa. Iar cel mai important cuvânt este digitalizare. Tocmai de aceea, pentru a conta gadget-urile trebuie să fie digitalizate. În următoarele rânduri vom enumera 7 gadget-uri care ne-au schimbat cu adevărat viaţa sau modul în care interacţionăm cu mediul înconjurător şi cu ceilalţi oameni.

 

 

iPod-urile fac parte dintre gadget-uri cu influenţă covârşitoare în viaţa omului modern

De la primele modele până la iPod Touch, Apple chiar a reinventat modul în care ascultăm şi avem acces instant la muzică. S-au dus vremurile în care cei care dorea să asculte muzică în timp ce mergeau cărau pe umeri, precum o bazooka, un CD player, plus toate CD-urile favorite în rucsac.

 

 

Webcam-ul, un gadget important azi

Invenţia camerelor web a influenţat modul în care tehnologiile de astăzi sunt construite. Foarte puţine laptop-uri nu au cameră web încorporată, iar camerele de pe telefoane permit permit apelurile video. Iar software-ri precum Skype permit întâlniri la distanţe, iar prietenii şi familia pot ţine legătura într-un mod mai personal decât o permite telefonul simplu.

 

 

GPS-ul este un gadget care uşurează mult viaţa oamenilor de azi

Vă mai amintiţi cât de greu era pe vremuri să te descurci într-un oraş nou, cu harta pe genunchi încercând să desluşeşti care este cea mai rapidă cale spre destinaţie? Acum nu doar că vezi exact unde să faci la dreapta sau la stângă fără să-ţi fie teamă că greşeşti, însă poţi downloada voci celebre, precum cea a lui Homer Simpson, care îţi spune pe ce stradă s-o iei.

 

 

Tableta este folositoare oamenilor ocupaţi

Considerată o opţiune mai bună decât iPad, cu un ecran de 7 inch acest gadget permite atât apeluri vocale cât şi video. Tabletele sunt tot mai puternice şi mai compacte cu fiecare nouă lansare iar modalităţile de folosire par fără sfârşit cu fiecare nouă generaţie.

 

 

 

Camera digitală, un gadget care ne-a schimbat în bine viaţa

Cât de frustrant era când realizaţi că filmul din aparatul foto era plin şi voi vă aflaţi abia în primele zile de vacanţă. Acum poţi face sute de poze, pe care nu doar că le vezi imediat, însă le poţi urca pe site-urile de socializare sau le poţi printa imediat. În plus, calitatea fotografiilor se îmbunătăţeşte cu fiecare nouă generaţie de camere digitale.

 

 

Televizoarele cu ecran plat nu puteau fi evitate când discutăm de gadget-uri digitale

Cu toţii ne amintim anii copilăriei când mergeam în vizită la bunici care aveau acelaşi televizor alb negru. Lucrurile s-au schimbat între timp. Televizoarele au devenit plate, acum au apărut tehnologiile 3D care au schimbat total modul în care oamenii privesc la tv. Chiar dacă tehnologia 3D este încă la început de drum, este totuşi extraordinară.

 

 

Ultimele, însă nu cele din urmă, gadget-uri care merită menţionate sunt smartphone-urile

Smartphone-urile chiar ne-au redefinit modul în care ne trăim viaţa. Acum, telefoanele mobile nu mai sunt doar instrumentele prin care vorbim, facem poze sau jucăm Snake când ne plictisim. Pot fi conectate la TV, la laptop etc la aproape orice gadget digital. Poţi vedea filme pe ele, poţi avea acces instant la YouTube şi Facebook, poţi depozita muzică şi acestea sunt doar vârful icebergului.

 

Credit foto: Free stock Photos.biz

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (5)

 1. 27ralu spune:

  Si eu sunt cam „obsedata” de unele …

 2. lorela02 spune:

  si eu la fel, iar daca ies afara cu copii si imi uit telefonul in casa parca sunt „dezbracata”

 3. aliceb77 spune:

  din pacate toate creeaza dependenta! ce ne-am face fara ele?!?

 4. ludovica spune:

  interesant

 5. celina74 spune:

  si eu sunt dependenta de o parte din ele

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu