Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa faci mai multi bani. Sfaturi sa atragi abundenta!

17 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
bani - atractie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - money-2450451_1920

Tranzactiile financiare ar trebui privite doar ca un transfer energetic si nimic mai mult sau mai putin. Si totusi, oamenii privesc acest subiect cu teama, vinovatie si durere. Foarte putine topicuri genereaza mai multe nopti albe decat banii. Insa, ca in orice alt domeniu, putem sa ne schimbam in totalitate relatia cu banii daca ne schimbam perceptia si credintele legate de ei.

 

Chiar daca acum nu dispui de prea multi bani, primul pas pentu a schimba situatia este sa adopti o mentalitate abundenta si vei atrage toate resursele financiare pe care le meriti. Asadar, iata de ce este bine sa castigi foarte multi bani.

 

 

  1. Cand ai bani poti sprijini cauzele si afacerile in care crezi

Spre exemplu, poate vrei sa mergi la un tratament spa, insa nu faci pasul intrucat crezi ca ar putea fi un act plin de egoism. Insa, daca te gandesti ca prin banii pe care ii platesti ii ajuti pe proprietarul afacerii si pe angajatii lui sa aiba o viata mai buna, lucrurile stau altfel. De fapt, tu le influentezi intr-un mod pozitiv stilul lor de viata.

Asadar, cand castigi mai multi bani nu doar tu esti castigat ci si toti cei  de la care cumperi servicii si produse.

 

 

  1. Banii te ajuta sa fii o persoana mai buna

Toti cei care considera ca banii te transforma intr-un om rau se insala. De fapt, iti amplifica actiunile. Daca, in mod normal, este un om bun si generos, atunci cand ai mai multi bani in buzunare vei fi si mai bun si mai generos. Pe de alta parte, daca esti zgarcit sa rau vei continua sa fii asa indiferent de cat de multi bani vei castiga.

 

 

  1. Demonstrezi ca autenticitatea duce la succes si ii inspiri si pe ceilalti

Gandeste-te la toti oamenii pe care ii admiri care sunt capabili sa fie autentici si sa faca o multime de bani. Fac ceea ce vor si castiga bani in tot acest timp. Atunci cand vezi pe cineva facand ceva simti ca si tu ai putea s-o faci la fel de bine. Si nimic nu iti imbunatateste starea de spirit decat asta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu